Min nye blog, in the making!

JAAAHH MEGA vinder af Blogprisen 2015

Vinder_Blogprisen15_200pxJAAAAAAAAAHHH MANNER!!! Som lovet, har jeg total tisset i bukserne af glæde!!! 🙂

I har simpelthen kåret mig som Bedste Skønhedsblog til Blogprisen 2015! Og det stopper ikke her… Vi ryddede fandme bordet ved at bliver samlet vinder af hele skidtet, med over 25% af ALLE stemmer for de i alt 100 blogs der var nomineret. Whaaaaat!!?? I er simpelthen for vilde, af hjertet TAK 🙂 Der bliver skålet i champagne og spist frisepizza på kontoret i dag. SÅ er der fest!

Tak for lige at give mig en god følelse i maven. Helt impulsivt tager Hollie Nolia og jeg derfor toget til jylland, og fejrer det med min familie.

Stort tillykke til alle de andre vindere også.

Jeg blev jo så glad, at jeg lavede en lille sejrdans som I kan se på min Instagram HER

IMG_6333

Næste indlæg

Min nye blog, in the making!