Min nye blog, in the making!

JAAAHH MEGA vinder af Blogprisen 2015

Vinder_Blogprisen15_200pxJAAAAAAAAAHHH MANNER!!! Som lovet, har jeg total tisset i bukserne af glæde!!! 🙂

I har simpelthen kåret mig som Bedste Skønhedsblog til Blogprisen 2015! Og det stopper ikke her… Vi ryddede fandme bordet ved at bliver samlet vinder af hele skidtet, med over 25% af ALLE stemmer for de i alt 100 blogs der var nomineret. Whaaaaat!!?? I er simpelthen for vilde, af hjertet TAK 🙂 Der bliver skålet i champagne og spist frisepizza på kontoret i dag. SÅ er der fest!

Tak for lige at give mig en god følelse i maven. Helt impulsivt tager Hollie Nolia og jeg derfor toget til jylland, og fejrer det med min familie.

Stort tillykke til alle de andre vindere også.

Jeg blev jo så glad, at jeg lavede en lille sejrdans som I kan se på min Instagram HER

IMG_6333

   

16 kommentarer

 • Gitte

  Hjertelig tillykke med priserne? De er blevet tildelt den helt rigtige vinder. Elsker din blog og har gjort både min mor (på 61) og min kæreste afhængige af dine dejlige input i dagligdagen☺ De blev trætte af, at jeg altid sad og læste højt, fordi de bare måtte høre hvad du nu havde skrevet☺ Så nu er begge ivrige følgere? Endnu engang tillykke☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Det er SÅ fortjent! Det er en fantastisk blog du har der emmer af kærlighed, seriøsitet, spas og løjer! Kigger dagligt forbi og sidder altid med et spil på læben!
  Stort tillykke og tak for en skøn blog ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Tillykke ! SÅ fortjent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Det er fortjent ? tillykke med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillian Hem

  Søde Mascha. Stort tillykke, det er SÅ fortjent. Du er så flittig og dygtig og ikke mindst ærlig. Jeg er ivrig læser din blog hver dag, selv om jeg måske ikke hører til aldergruppen (65). Det beviser bare at du skriver for alle. Tak for det. God vind fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Det er SÅ fortjent Mascha! Kæmpe stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne S

  Det er sååååå velfortjent. Et stort tillykke ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Søde Mascha, et stort tillykke med sejren. Hvor er det bare fortjent. Jeg elsker, at læse din blog og den er bare den bedste. Man får masser af gode tips og ikke mindst et godt grin. Du har en skøn humor. Mange hilsner fra en “ældre dame” på 51 år . 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Et kæmpe stort tillykke herfra, du er SÅ sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Selvfølgelig – kæmpe tillykke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Har lige set din video på Insta, den er priceless. Jeg må indrømme, at jeg stemte på SarahLouise fordi det handlede om skønhed. Jeg synes ikke din blog er den bedste beatyblog, men er den bedste på mange/de fleste andre områder… Men god vind i sejlene og stort tillykke. 25 % det er mega flot!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Kære Mascha,

  TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE – det er fuldt ud fortjent og jeg er så stolt på dine vegne, føler jo lidt at vi læser har
  en andel i dig 🙂 Som jeg skrev til dig tidligere, at er skønhed jo slet slet ikke noget om kun har med læbestift og chanel
  at gøre, men skønhed kommer indefra og der er du med helt fremme. Endnu en gang tillykke – tænker også at dine forældre er ret stolte af dig. Men bare vent, om 10 år giver Hollie der baghjul som blogger… Skål i champagne og god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Jensen

  Tillykke det kan da ikke kommer bag på dig du er jo den bedste ????❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Stort tillykke! Alt for velfortjent :-*

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  Et stort tillykke fra Aalborg. Har selvfølgelig stemt på dig. Go weekend..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Tillykke, Velfortjent. Har selvfølgelig også stemt på dig. ?
  Skønhed kommer lige så meget indefra og du har fået min stemme fordi du altid skriver pænt til dine læsere. Og kommer der noget negativt rettet mod dine læsere så har det altid været relevant. Du sætter pris på dine læsere og er ikke bange for at vise det.
  Uden at nævne navn på en anden kendt blogger, så opleves der til tider grimme grimme svar til vedkommendes læsere, så jeg næsten krummer tæer og som læser føler mig til grin. Det er jo dem hun lever af.. Også derfor jeg ikke følger hende mere.. nok om det.

  Tillykke igen <3 Fortsæt det gode arbejde og tak fordi du er som du er. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Min nye blog, in the making!