James Bond Premieren

HOV… Det er i dag jo!!

IMG_6102Ej ej ej… I dag er sidste chance for at stemme på din yndlingsblog, til Blogprisen 2015.

Jeg er nomineret i kategorien bedste blog om skønhed, og så kan det da godt være, at nogen tænker jeg ikke laver SÅ meget om beauty og sager. Men skønhed kan jo være mange ting. Det er ikke altid at ha’ den floteste læbestift på, eller den nyeste kjole. Der kan være næstekærlighed, selvironi, empati, humor, styrker eller at kende sine svagheder. Ting botox aldrig ville kunne glatte ud. Det kan godt være jeg ikke altid står i smarte positioner i den nyeste jakke, men jeg står fandme op for en pige der bliver mobbet. Jeg giver jer måske ikke super mange rabatter til nyt makeup, men jeg giver hvad der er mig muligt, til f.eks. Familier med kræftramte børn eller flygtninge. Det er sgu heller ikke så ofte jeg er på bloggertur til spændende storbyer (hvorfor er jeg egentlig ikke det?!), men lige nu skulle jeg ha’ været i Afrika hos mit Planbarn (men så blev jeg lige single, hej heeej Afrika). Jeg prøver at gøre mit for, at bruge mit medie til at skabe skønhed på mange måder, og det er jeg stolt af at have mulighed for. Det betyder ikke at det ikke kribler i fingrene for at vise jer min Bond-kjole, eller nye frisure, for det gør det – jeg elsker det! 🙂 Og jeg elsker når I bakker mig op, om så det er fordi jeg får dumme kommentarer, eller har mavepine over at fortælle om min singlestatus. Tak!

Man kan stemme på den blogger man synes, lige HER

 

Kæft det blir pinligt hvis ikke jeg vinder nu, hva 😉

 

Næste indlæg

James Bond Premieren