Sådan laver jeg kærlighedspandekager :)

God mad, venner og liiiidt for mange cocktails…

IMG_5284Jeg blev simpelthen luftet i weekenden, hvilket efterhånden hører til sjældenhederne. En anden sjælden ting er gode veninder, men jeg er blevet rigtig god til at skille skidt og kanel, selvom det har taget mange år. En af de piger er Signe Heindorf der har Signe H og Tanning Danmark. Jeg har så stor respekt for folk der har en tårnhøj moral og er enormt arbejdsomme. Det er hun! Signe havde bestilt bord til os, et nyt sted der vist lige er åbnet. Den Røde Bøf hedder det, og ligger inde i midt i byen. Det virkede enormt bekendt da jeg kom derind, og så er det fordi det hele var indrettet i By Løth møbler – altså speciellavet. Det har jeg også selv derhjemme og oppe på kontoret. Rigtig hyggeligt, og hold op vi fik noget vino… Ding dooong jeg blev fuld.

Bagefter tog vi ind på KOA som også næsten lige er åbnet, lige ved siden af mit kontor. Det er min gamle gode ven Niclas der har det, sammen med nogle andre, og så rendte jeg også lige ind i en anden god gammel veninde. Mai-Britt fra The Voice, kan I huske hende? Vi lavede Ucensureret sammen får år tilbage. Det var en sjov tid.

Det er Signe til venstre, mig, Niclas og Mai-Britt. Hvordan er det lige jeg hænger op ad manden, hva, tsk tsk! Kæresten var der altså også 😉 

IMG_4992

IMG_4991

Næste indlæg

Sådan laver jeg kærlighedspandekager :)