Stort portræt i BT i dag

FRI FRAGT PÅ MK OLIE OG ARONIA!

IMG_3556Annonce for Maschavangshop.dk

Jeg har selv holdt en lille olie-pause, og kan efter mit vanvittige slikindtag den seneste uge konstatere, at NU skal jeg igang igen! Min hud går også bananas når jeg stopper med at tage det, det er så tydeligt, øv. Jeg har også ret meget at se til for tiden, så det med lige at forkæle mine celle, min hjerne, få overskud, energi og bedre kan samle tankerne, skal lige oppes lidt. BUM jeg må tage mig sammen. Drikker heller ikke vand nok – det er noget værre noget, for det giver mig bare hovedpine.

Jeg har valgt at lave fri fragtMaschavangshop.dk for køb over 400 kr. Det betyder I kan købe et sæt, uden at betale porto – så det er bare om at komme i gang, lissom mig. “Hvilken skal jeg tage”, tænker du så nu. Det står tydeligt beskrevet herunder, og kan du ikke finde svaret, så tjek lige en ekstra gang. Hovedreglen er dit køn og din alder 🙂

Jeg ved godt at der står fri fragt over 600 kr. derinde, men det er fordi jeg ikke selv kan finde ud af at ændre det. Det var i ren begejstring, jeg i dag lige ville ændre det. Så der ER altså fri fragt over 400 kr.

OBS: Flaskerne skal opbevares i køleskabet!! Jeg er ikke selv nazi med doseringen, og står ikke og måler hver gang. Jeg hælder lidt olie og lidt aronia i et glas, drikker det, skyller efter med vand (evt. lidt citron i), og det gør jeg både morgen og aften. Vupti. Man vælger altså både en olie og en aronia, som så blandes sammen, inden det indtages.

 

W olien (kvinder over 20 år+ammende):
Olien er til kvinder og mindsker rynker samtidigt med at den øger hudens elasticitet, udrenser, beroliger og fugter huden dybtgående. Bruges dagligt for at undgå for tidlig aldring, acne, stress og urenheder. Den er en rigtig god støtte ved eksem, tør hud, Rosacea, skivede negle og tørt og spaltet hår samt hyperpigmentering. MK Olie indeholder bl.a. hybenkerneolie, kæmpenatlysolie og sortkommenolie som hjælper med at opbygge sund hud med en smuk glød. Olien er populær blandt de som træner eller vil tabe sig og er den hemmelige ingrediens når huden skal være smuk og kroppen i fit. Kan også ved behov bruges lokalt på tør, sart og irriteret hud, hvor den lindrer.

Dosering: 2 spsk 1-2 gange dagligt som en antiage-skønhedsshot sammen med MK aronia juice.

Købes HER

3750034110026

M olien (mænd over 20 år):
Olien til mænd som understøtter en lækker hud og muskuløs krop. Den indeholder bl.a. østrigsk græskarkerneolie, hybenkerneolie og hørfrøolie og er eminent til at mindske acne og urenheder, opnå balance i huden og overskud og energi ved stress, muskelopbygning og restitution.

Dosering: 2 spsk 1-2 gange dagligt eller efter behov, blandes med MK aronia juice for bedste anti-age effekt.

Købes HER

7350034110033

O Olien (ALLE 20 år + gravide):
Den økologiske olie egner sig bl.a. til ung hud for at undgå acne og urenheder og mindske problemer med strækmærker under graviditet.

ALLE kan tage O olien. I skal ikke være så bange for at tage den forkerte olie – det er bare olie, og oliepatruljen kommer ikke efter nogen 😉 Det er også O olien jeg vil anbefale, hvis hele familien vil deles om én olie. I behøver ikke nødvendigvis en hver. Hollie Nolia får O olie, og jeg tager W olie, men når jeg er løbet tør drikker jeg O olien – eller M, hvis det er den eneste der er tilbage. Alle olierne er gode, på hver deres måde. Ingen panik 🙂

For gravide: Olien tages både som et olieshot, men kan også masseres ind i huden morgen og aften eller efter behov. De essentielle fedtsyrer i MK olie O er afgørende for hudens sundhed og funktion.

Dosering: 2 spsk 1-2 gange dagligt som en skønhedsshot sammen med MK aronia juice.

Købes HER

7350034110019

Aronia tages SAMMEN med olien, som et shot. Man kan også komme det i en smoothie, man behøver ikke tage det alene, hvis ikke man har lyst. Det kan sagtens “gemmes” i juicer.

A Aronia juice (sødet):
Aroniajuice er supernæring og anti-age for både hud og krop og understøtter hudens evne til at holde sig ung og er samtidigt en daglig naturlig vitaminpille. Kan med fordel bruges ved stresset hud samt ved træning og restitution for at optimere resultatet. Aroniabærrenes høje indhold af naturlige anthocyaniner og polyfenoler gør den til en fantastisk anti-age juice som hjælper med at forebygge oxidative skader fra frie radikaler pga aldring, stress og miljø. Det er disse antioxidanter som holder huden ung og sammen med MK olie giver energi til træning i en stresset hverdag.

Er let sødet med økologisk æblejuice og er det ideelle valg for børn og voksne som foretrækker en sødere smag.

Dosering: 2 spsk 1-2 gange dagligt som en skønhedsshot sammen med MK olie

Købes HER

7350034110057

N Aronia juice (usødet/neutral):
Aroniajuice af meget høj koncentration for maksimal anti-aging og forebyggelse af rynker, tydelige kar i ansigt og på ben, pigmentpletter, Rosacea, stress og ved et iøvrigt ekstra behov for anti-age behandling af huden og kroppen. Aroniajuice er supernæring og anti-age for både hud og krop og understøtter hudens evne til at holde sig ung. Antioxidanterne i aroniabær neutraliserer effektivt skadelige frie radikaler og bedrer dermed hudens naturlige reparationsevne og beskyttelse. Drikkes koncentreret sammen med olien. Dette er den jeg selv tager.

Dosering: 2 spsk 1-2 gange dagligt som en skønhedsshot sammen med MK olie

Købes HER

7350034110040

Næste indlæg

Stort portræt i BT i dag