Video: Hollie Nolia synger...

Weekenden stod på kærlighed :)

IMG_3331IMG_3331

Selvom weekenden stadig var præget af migræne, overkom jeg det også, og fik den hyggeligste weekend sammen med Hollia Nolia. Synes egentlig det var længe siden det bare var hende og jeg. Vi har gået ture, spist is, været på shopping, i cirkus, i biografen for første gang, haft besøg af farmand, bagt kager, fået lune boller og kakao på sengen, krammet og puttet. Helt fantastisk altså 🙂

Vi har jo cirkus i baghaven disse uger, og kamelerne står på græsset lige udenfor døren. Det betyder jo at vi ofte lige går over og siger hej til dem, og HN var da også med sin skønne barnepige i cirkus en aften  – og mor her en anden aften. Vi blev ikke helt til slut, men næsten. Vi gik da hun insisterede på at stå op og råbe ad manden der stod op på hesten hver gang de kom forbi (vi sad på forreste række) “sæt dig ned, det er for farligt, sæt dig NED!” i mens hun bestemt kommanderede med en lille bitte stiv pegefinger.

Det var aller første gang i biografen, og vi så Peter Pedal. Det var lidt sjovt, at der som forfilm blev vist en børnefilm som Andreas er med i, og hun råbte “Andreaaaaaaas!!!”. Hun kunne sagtens genkende ham, selvom næsen var en underlig én. Der blev gumlet popcorn i 45 min., så gad hun ikke mere, men der var sjovt så længe det varede. Vi har sådan hygget os, og hun er meget opmærksom på, om jeg har det godt, den lille mus. Vi er jo heldige at hun tror hun er Doktor Mcstuffins for tiden, for så kan hun jo pleje mig.

IMG_3354-2

Image Map
   

3 kommentarer

 • Christina

  Dejlige billeder 😉 hvor længe er det i byparken endnu? Ved du det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Sikke en dejlig weekend og hvor er HN altså skøn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  På nær migræne så skulle alle have lov til at opleve sådan en skøn og afslappende weekend. Jeg elsker billederne af Hollie Nolia, man kan tydelig se at hun også har haft en god weekend. Det er nogle helt fantastiske øjne den pige har :flushed: Jeg ville dog gerne at du havde nået at filme hende, da hun stod op og råbte af manden på hest…ha ha – det lyder også farligt at stå op på en hest, det hører jo ingen steder hjemme!
  Nogle gange har jeg stadigvæk sådan en weekend med min datter, selv om hun er 22 år og flyttet hjemmefra – det er skide hyggeligt. Jeg kan så godt lide, at du tager det hele i hendes tempo. Det kan godt være at man har betalt for en cirkusforestilling, men hellere nøjes med at se 2/3 af den og have det hyggeligt i stedet for at insistere på, at man skal blive til den bitre ende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Video: Hollie Nolia synger...