Så er der loppemarked!

Ny morgen/træningsrutine

IMG_3536IMG_3536

Jeg har fået ny morgenrutine. Vi vågner som regel 7:15. Så står vi op, hygger, spiser morgenmad og gør os klar. Kl. 8:20 går vi over til vuggestuen, og så passer det med at når hun er afleveret og jeg er ude af klappen igen 8:30, så er jeg allerede iført løbetøj og render en tur på en halv times tid. Ikke mere, sgu 🙂 Så er jeg hjemme kl. 9 og på kontoret kl. 10. Så er jeg frisk til dagen, for kommer altså ikke ud senere på dagen. Har faktisk fundet en masse gode ting fra denne hjemmeside, som har alt træningsudstyr til hjemmet. Det er jo ren luksus jeg kan det her, at jeg kan forme min dag som jeg vil. Men sådan har jeg ønsket det, og sådan har jeg designet mit liv. Jeg bestemmer. Træningen regner jeg faktisk med som arbejde, og det er der en helt særlig grund til 😉

Nu lyder det som om jeg gør det HVER dag. Det er også hensigten… Hensigten! Har hvert fald gjort det nogle gange nu.

Image Map

Næste indlæg

Så er der loppemarked!