Så er der loppemarked!

Ny morgen/træningsrutine

IMG_3536IMG_3536

Jeg har fået ny morgenrutine. Vi vågner som regel 7:15. Så står vi op, hygger, spiser morgenmad og gør os klar. Kl. 8:20 går vi over til vuggestuen, og så passer det med at når hun er afleveret og jeg er ude af klappen igen 8:30, så er jeg allerede iført løbetøj og render en tur på en halv times tid. Ikke mere, sgu 🙂 Så er jeg hjemme kl. 9 og på kontoret kl. 10. Så er jeg frisk til dagen, for kommer altså ikke ud senere på dagen. Har faktisk fundet en masse gode ting fra denne hjemmeside, som har alt træningsudstyr til hjemmet. Det er jo ren luksus jeg kan det her, at jeg kan forme min dag som jeg vil. Men sådan har jeg ønsket det, og sådan har jeg designet mit liv. Jeg bestemmer. Træningen regner jeg faktisk med som arbejde, og det er der en helt særlig grund til 😉

Nu lyder det som om jeg gør det HVER dag. Det er også hensigten… Hensigten! Har hvert fald gjort det nogle gange nu.

Image Map
   

6 kommentarer

 • Girl, you look good!
  Lækker morgenrutine – måske skulle jeg optimere lidt på min egen;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er dit tøj fra? :flushed: :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Er TOTALT misundelig! Står op kl 5 for at nå i skole til tiden. Og jeg har ikke engang børn jeg skal ha afsted x (

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kære Mascha.
  Hensigtserklæringer er gode og hvis vi sætter barren højt, så når vi længere op end hvis den lå på jorden ;o)
  God dag, knus Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det lyder som en perfekt start på dagen. Hvis man altså kan tage sig sammen.. Det er jo lige det.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du ligner Kloe Kardashion på det billede

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Så er der loppemarked!