Jeg synes I er tarvelige!!

IMG_3668

Ved I nu hvad, nogle gange så bliver jeg simpelthen SÅ forarget over hvor tåbelige andre mennesker kan være. I weekenden holdt jeg loppemarked, som mange andre har gjort hele sommeren. Det har været et KÆMPE arbejde, men så dejligt at få ryddet ud. Der har været så mange søde og dejlige mennesker forbi, og mange skønne kommentarer til mine opslag… MEN! Flere spørger “hvad går pengene til?”. Hvad de går til?? Hvad går jeres penge til når I holder loppemarked? Flere mener jeg bør give pengene til flygtningene. Okay, så de 25.000 kr. jeg gav fra et sponsoreret indlæg var ikke nok? Hvad er så nok, og hvem er egentlig dommer over det? Og nej, det er ikke sponsortøj jeg sælger, for jeg modtager ikke sponsortøj. Det første folk får at vide når det henvender sig til mig, er en mail retur med at jeg bla. ikke modtager gaver, fordi jeg bliver beskattet af det. Det ville ikke give mening for mig, som blogger, da det er sjældent de tager imod sko i banken.

Det sidste der er tilbage fra loppemarkedet er nogle kasser med børnetøj og en masse legetøj, som flere læsere mener jeg bør give til mødrehjælpen eller igen flygtninge. Okay, så vil jeg gerne vide hvordan jeg skal forklare min datter på knap 3 år, der hele weekenden har været med på loppemarked, og fået at vide vi sælger alt det gamle legetøj, så vi kan købe nyt for pengene – HUN GLÆDER SIG! Ærlig talt, så synes jeg det er møg flabet og tarveligt at spørge om, eller foreslå. Jeg skal sgu nok selv vurdere hvad vi bruger vores penge til, og hvad min datter har brug for. Og hvis I virkelig vil vide det, så bruger jeg alle pengene på Chanelsko, slik og nyt legetøj. Vi har ikke brug for noget af det, men det behøver vi vist ikke stå til regnskab for.

 

302 Kommentarer

 • Svar Hans

  Super skrevet

 • Svar Malou

  HAHA! Fedt skrevet
  Folk har så pisse travlt med at påpege hvad andet bør gøre. Gør nu bare selv hvad i vil og så lad andre gøre det samme. Lad vær med at peg fingre… Lad vær med at have travlt med hvad andre gør… Stop nu med det. Jeg håber at Mascha nyder sine Chanelsko – Jeg håber at hun og Hollienolia guffer slik til de revner og leger med nyt legetøj til de går omkuld – for de har ærligt og redeligt selv tjent pengene til det! Lav jeres eget loppemarked og brug pengene på hvad i vil røvhuller ❤️ Om det så er til flygtninge eller til at købe bajere til en prøveløsladt grønlænder – hvad rager det alle os andre !!

 • Svar Mai-Britt Petersen

  Sådan! Du har så evigt ret. Gå amok i chanel sko, tons vis af slik og alt hvad der kan slæbes ud fra toys r us! Min søn sælger også ud af sit legetøj og han har en fest når han bliver sluppet løs i legetøjs butikken , for at finde noget nyt :-) og det synes jeg er så meget iorden og det er fantastisk at se hvor glade de bliver når de selv har tjent penge til det de ønsker. :-)

 • Svar Tina Vaaben

  You go Girl
  Selvfølgelig skal I da ud og shoppe. Det er jer velfortjent og hvis folk har ondt i røven, så lad dem ha det.
  Jeg holder med dig Mascha, BIG TIME

 • Svar Reni Hansen

  Sådan, gi den bare gas, og lad dem bare ha ondt i røven.

 • Svar Sandra

  What!? De penge er dine…BASTA!!! Hvad du bruger pengene på er din beslutning…tænk at det er nødvendigt at forsvare det!!! :-)

 • Svar Peter

  Du giver den bare gas!!!! Dit tøj dine penge dine valg!!! Så Må de sku selv købe det og give det til mødre hjælp
  Synes det er helt iorden det du gør

 • Svar Manja

  I love you! <3 Miss Anti-Jante hele vejen 😀 Lige min ånd! Nyd de sko lady!

 • Svar Julie

  Helt sikkert man ! Hvor er det fedt du bare giver igen ! Jeg forstår dig fuldt ud . Jo man kan godt støtte men man bestemmer sgu selv og ingen skal komme og sige hvad man skal bruge sine hårdt tjente penge på. Og desuden bruger man da også tid på at sælge det gamle for hvem ville ikke have noget nyt igen på et tidspunkt . Det giver da god logik .

 • Svar Anna-Grethe

  Selvfølgelig skal du selv beholde pengene, men der er mange nævenyttige mennesker til, ved ikke lige hvad der går galt for dem, og folk har jo fået noget flot og lækkert tøj og resten er sq en privatsag.

 • Svar Gitte

  FEDT, du gir svar på tiltale, håber også de små nyfine loppekikkere fik beskeden. Fir selvfølgelig skal du og din datter beholde pengene…… Synes det er en rigtig fin tankegang, at de små må sælge ud af deres gamle for at købe nyt.
  Så godt gået men trist at der nogen der har så evig travlt med hvad andre gør og ikke gør.

 • Svar MariaMedMere

  Jeg synes, du har ret! Sådan! 😀

 • Svar Michael Johansen

  Jeg går på arbejde hver dag, og modtager for min indsats en hel pæn løn.

  Ingen stiller spørgsmål til, hvad pengene går til.

  Man skulle også bare lige prøve!

  Ved mindre du gør opmærksom på andet, er pengene fra dit loppemarked naturligvis dine!

 • Svar LouiseH

  Selvfølgelig er der ingen, der skal bestemme, hvad andre folk bruger deres penge på, men er der nogen grund til at I andre læsere hopper med på vognen og slynger gloser som idioter, sinker osv. afsted??
  Alt skrevet er så nemt at misforstå – Jeg tror ikke, det var ment som en diktering, at folk kom til at foreslå at donere pengene til mødrehjælpen eller flygtninge – det kan vel være et lige så godt forslag, som sko eller andet lir?
  Folk og deres behov er forskellige, men bare fordi man er uenige, behøver man ikke svine hinanden til..
  Heidi Kjeldgaard kommer med et godt indlæg – Man kan udtrykke sin uenighed på mange måder.
  God dag til alle :blush:

 • Svar Nanna

  SUPER FEDT SVAR
  Hvorfor skal du give pengene væk bare fordi du er Mascha Vang? Jeg giver ikke mine penge væk når jeg sælger brugte ting og børnene får også lov til at putte deres penge i lommen når de har deltaget på forskellige børneloppemarkeder.

 • Svar Camilla

  Skide godt gået Maschahvor usmageligt at folk tror de kan tillade sig st spørge om hvad pengene skal gå til. Det er der kun en der behøver at vide og det er dig

 • Svar Marlene

  Godt sagt!!! :grinning:
  Keep up the good work :grinning:

 • Svar linda

  det kommer da slet ik andre ved hvad du bruger penge på

 • Svar Gitte

  Jeg kan dælme godt forstå du kommer op i det røde felt.
  Man vælger da heldigvis selv hvad man bruger sine penge på.

 • Svar Maria

  Amen!!!!

 • Svar Marie Plougmann Sørensen

  Hej.

  Der er mange kommentarer og meninger om dette indslag fra Masha. Enig eller uenig. Hun spørger direkte efter, hvad I har doneret? Kan vi få det lidt på banen, eller hvad? Hun har gjort sit, gør du også det? Marie P

 • Svar Tine

  Jeg kan godt forstå dig, det er en underlig mentalitet at blot fordi at du er en offentlig person kan du ingenting foretage dig uden at det er for at donere til et velgørende foremåk, mange glemmer at du også er privat person og mor til en lækker lille sag. Jeg som privat person donere heller ikke
  Min indkomst til velgørenhed.

 • Svar Sisse

  Jeg synes sgu du burde holde pyjamas party med pink champagne og masser af balloner 😉

 • Svar Lene

  Sådan pinlig opførsel at komme med forslag til hvad DINE penge skal bruges til.

 • Svar Lisa Kristensen

  SÅDAN

 • Svar Mette

  Respekt!!!!

 • Svar Mette

  Lige præcis derfor, elsker jeg at læse dig blog!!
  Nogen mennesker lærer bare aldrig at holde deres mund…

 • Svar Pernille

  Ha ha jeg tror sku jeg elsker dig

 • Svar Mie Sørensen

  Hej Mascha
  Jeg synes at du skal forkæle dig selv og din datte med sko og legetøj
  Mon ikke at de kan klare sig for de 86 mio. som der blev samle igår? Hi hi hi
  God shopping
  Hilsen Mie

 • Svar Jeanette pokorni

  Well said.. Hvis det endelig skal være vil jeg da gerne være med til at sponsorere et par fine Chanel sko – jeg står rent faktisk og mangler vintertøj til min datter.. Cammille kender mig og har mine kontaktoplysninger, du skriver bare hvis det har interesse – så slipper du for at slæbe det hele med på loppemarked igen til næste år

 • Svar Mormor

  For resten, så var jeg på genbrugsstationen forleden. Blev så forarget over alt det, der bliver smidt væk, som ikke fejler noget som helst. Det ryger bare ned i diverse containere – til trods for at der på genbrugsstationen er et lokale, hvor man kan aflevere brugbare genstande som fx genbrugsbutikker kan afhente til salg i butikkerne, eller foreninger kan afhente det hvis de skal holde loppemarked. Ved da godt at folk selvfølgelig må gøre med deres ting som de har lyst til (ja, ok, de må selvfølgelig ikke smide en sofa ud fra 4. sal, men……..); hvorfor benytter folk ikke lejligheden til at give det væk til et godt formål i stedet for at kassere det? Eller holder et loppemarked i indkørslen. Eller lader deres unger holde loppemarked. Eller børnenes klasse, der så kan bruge pengene til klassekassen. Trist med denne smid-væk-mentalitet. Hmm, et lille surt opstød anbragt det forkerte sted, men det var rart at komme af med :) :) :)

 • Svar Rina

  Omg jeg synes folk selv måske skulle give noget til velgørenhed istedet for at bede andre om det! :O
  Jeg synes det er helt fair du holder lommemarked og beholder pengene selv! Det er dig selv som har købt tingene, så det er også dig som skal have pengene! :-)
  Knus!

 • Svar Mormor

  Sådan, Masha! Selvfølgelig skal folk blande sig uden om. I dén grad! Og selvfølgelig skal du bruge dine loppe-penge som det passer dig. Det gør vi andre sgu da også! Jeg håber du bruger dine loppe-penge på noget totalt politisk ukorrekt :)

 • Svar Heidi Simonsen

  SÅDAN jeg er 100% enig med dig. Køb hvad du vil for dine prenge. Hvorfor kan folk ikke være glad på jeres vegne frem for misundelig. Jeg kan ikke med folk der er misundelig. Jeg er på din side Tak for en god og inspirere blok. Knus fra Heidi

 • Svar Lone

  Der er ikke noget federe end at få ryddet ud i det gamle, så der er plads til det nye.
  Elsker det – især fordi det frigør lidt cash til nyt :-)

  Forstår dig fint, men.. når man som dig mange steder på sin blog skriver: “Hvad syns I?”, ja så risikerer man altså at folk skriver hvad de synes… om alt muligt. :-)

  Du skal da ikke stå til regnskab for dine læsere, men måske er det meget naturligt, at det er svært at skelne mellem hvad de må have en mening om og hvad de ikke må.

  Og – et eller andet sted – så er det da totalt fedt at folk går så meget op i at give, at de automatisk går ud fra at overskud går til noget (altså især, hvis de går op i hvad deres eget overskud går til 😀 )

  Videre med bloggen… jeg følger med stor fornøjelse med indimellem.

 • Svar Dahl

  “Har man penge så kan man få, men har man ingen, skal man finde nogen at HATE på”

 • Svar Charlotte

  Hvorfor er det lige at folk altid mener at kendte SKAL donerer alt hvad de f.eks tjener på loppemarkeder som dit. Gad vide hvad de mennesker der skriver det, selv har givet?? Eller om de hver gang de har noget brugt legetøj eller tøj, sender det til mødrehjælpen eller flygtninge???
  Selvfølgelig skal HN købe noget til sig selv for de penge hun har tjent på at sælge sit legetøj. Lad nu være med at altid at lægge ansvaret for den gode gerning over på “kendte” mennesker. Jeg er ganske sikker på at de støtter så mange ting i forvejen.

 • Svar Heidi P

  Misundelse er en grim grim ting. Jeg læste godt de kommentarer og tænkte at det kunne man sgu ikke tillade sig at skrive. 1. Du har doneret een gang før. 2. Dine og Holly Nolia’s ting og selvfølgelig skal hub sgu da have lov til at købe nyt legetøj, for hun har jo solgt alt det gamle. 3. Du skal på INGEN måde stå til regnskab for, hvad du bruger DINE/JERES penge på. Om I så havde købt en kæmpe is og lagt det på IG eller bloggen, så skal folk bare lukke r**en.

  Til dig som arbejder i zoo i fritiden (kan desværre ikke huske dit navn :-)). Jeg håber inderligt at det er en joke? Folk spørger da dig vel forhåbentlig ikke om du arbejder gratis? Den indbyder sgu til en flabet kommentar 😀

 • Svar Charlotte

  Hvorfor er det lige at folk altid mener at kendte SKAL donerer alt hvad de f.eks tjener på loppemarkeder som dit.

 • Svar tanja pedersen

  hvad i himlens navn kommer det da andre ved hvad i bruger jeres penge til jeg synes det lyder hyggeligt med deres forslag med slik og legetøj det ville vi andre også gøre god køb og alt godt for dig og din datter

 • Svar Lotte

  Selvfølgelig har man da lov til at bruge de penge man tjener på et loppemarked på sig selv/fam. :grinning: Alle burde være glade, folk har købt noget billigt, og du/I har tjent lidt. Modsat var det hele nok bare blevet kasseret til gavn for ingen :scream:
  Også dejligt at ens barn glæder sig over, at
  kunne købe nyt, for de penge hun selv har været med til at tjene. Men en anden rigtig vigtig ting at lære sine børn også, er glæden ved at give.
  Mit forslag er, at det du ikke har fået solgt af legetøj/børnetøj godt kunne afleveres til mødrehjælpen feks, og så kunne du forklare din datter, at hun er med til at glæde andre små børn, der ikke har så meget, ved at være så sød at give det væk, ingen ville købe. :heart_eyes: … Bare en tanke

  • Svar Lotte

   :sweat_smile: Skal skynde mig at tilføje, inden jeg evt får skæld ud 😉 at jeg selvfølgelig er sikker på, det allerede er noget du lærer din datter, og at hun sikkert allerede kender glæden ved at give væk, uden at få noget til gengæld…

 • Svar N

  Jeg har studiejob i Zoo, og der bliver jeg seriøst også spurgt til, om min løn går til dyrene eller om jeg SELV beholder pengene!?! Man er åbenbart også et skarn, hvis man ikke kan leve af sin SU alene…

 • Svar Heidi

  Ja, det er utroligt som folk kan blande sig og tro at de ska bestemme over andre… Dit tøj, dine penge…. Og så rager det sgu da ik resten af Danmarks befolkning hva du bruger dem på…. Så sku de jo ik have købt noget af dig hvis de har et problem med det….

 • Svar Rina

  Alting drejer sig snart kun om donationationer, indsamlinger osv.
  Der er ingen skam i at forkæle sig selv, ellers bliver livet sgu for surt. :grinning:

  Jeg tror dog ikke det er i ond mening at alle spørger..i disse tider tænker jeg også automatisk indsamling til dit og dat når jeg ser en kendt tage sådan et initiativ :grinning:

  Er glad for du fik solgt så meget, så der er plads i skabene igen :grinning:

 • Svar Rikke

  Ærligt.. Jeg havde gjort det samme.
  Havde jeg kunne lave et loppemarked og tjene mange penge på det, så havde jeg også brugt dem på mine to små børn og mig selv. For shoppe skal man skal man sku også have lov til.
  Bare fordi andre har det rigtig skidt og rimelig meget på skideren, er det ikke ens betydene med at vi alle skal have det lige sådan.
  Jeg har selv doneret til flygtningene og ja det gør sku ondt i hjertet og se og hvor er det forfærdeligt. Men man skal ikke lave om på sit eget liv for dem.

 • Svar Rachel

  Sådan! Så langt ude folk tror at fordi du er en blogger og folk kan følge med i dit liv, at de så skal vide alt hvad du går og laver… ! Og hvad dine penge bliver brugt til! Jeg ville os bruge dem på nyt legetøj og lidt lækkert til mig selv! Det er dæleme ikke sjovt at holde loppemarked, det er hårdt arbejde…

 • Svar Janni

  “Kommunikation er en svær ting” Den sætning har vi alle nok hørt før. Derfor kan jeg ikke lade være med at stikke hånden ind i denne hvepserede….. Dette er ikke en løftet pegefinger, men et kærligt råd: Tænk jer om, når I skriver noget i det offentlige rum. Det skrevne kan måske læses OG tolkes på flere måder. Forklar dig udførligt, da det ellers kan give en masse unødvendige og sure indlæg (som her og IG)
  Jeg læste en ung dames indlæg på Maschas IG forleden, hvor hun spurgte hvad overskuddet gik til ? Og i disse indsamlingstider, tror jeg ikke at spørgsmålet er stillet fordi hun forventer, at Mascha og andre SKAL spytte (mere) i posen, men af ren og skær interesse ? (Det er vel næppe gået nogens næse forbi, at Mascha er en meget beundringsværdig og fantastisk kvinde med et kæmpe hjerte, som allerede har givet mere end de fleste ?) Måske hun blot skulle have spurgt, om Mascha havde tænkt at donere overskuddet.
  I samme boldgade var der et indlæg her på bloggen i morges, hvor en foreslog at Mascha kunne give resten af legetøjet til Mødrehjælpen. Det kunne få folk op af stolene i en fart. Heldigvis havde afsenderen mod til at vende tilbage til løvens hule og forklare sig senere på dagen
  Disse eksempler fik mig til at tænke på Søren Pilmarks tale i Hjælp Nu indsamlingen i går aftes. Sikke et ramaskrig, der havde lydt, hvis han ikke havde forklaret og holdt talen igen.
  Så et råd til afsenderen af en hvilken som helt besked: tænk lige over om der er en chance for at modtageren forstår dig udfra det du har skrevet og læs det lige igen inden du trykker på send-knappen.

  Noget helt andet, der så kan undre mig, når jeg læse alle disse indlæg (her og IG) er, hvordan så mange kan finde på at spørge om Mascha ikke lige kan flytte sine Lopper til ex Jylland, stille alverdens spørgsmål om størrelser og forsendelse, fordi man har langt at køre eller foreslå, at hun sætte sine ting til salg på IG ?
  Rigtig god dag til dig Mascha, du må være mega træt efter sådan en weekend og alle de tanker om hvilke Chanel, du skal købe.

 • Svar Marie-Louise

  Sikke dog et træls opslag, Mascha!!
  Jeg har på intet tidspunkt kommenteret, liket eller på anden måde givet udtryk for en holdning til dit private loppemarked og alligevel sidder jeg med en følelse af, at få en kollektiv skideballe bare fordi, jeg følger dig og læser din blog/dette indlæg.
  Lad dig være med at skære alle over én kam og skælde ud på den måde. Der vil altid være nogen, der har/får ondt i den nederste del af ryggen over de ting, du gør og siger. Det følger med. Men pas nu på, du ikke skubber dem bort, der følger dig, fordi du er dig

  • Svar Maria

   Jeg kan ikke se hvorfor man skulle føle sig truffet, hvis ikke man har gjort sig de tanker som dem Mascha skælder ud over. Kan ikke forstå man gider bruge sin tid på at hidse sig op over noget, der ikke vedrører en :-)

   Jeg læser tit med, og det bliver jeg ved med selvom der kommer et par kollektive brøl!

 • Svar Pernille

  Lige præcis mine ord. Har selv holdt loppemarked med min datter i weekenden og da det primært var hendes legetøj, så går ALLE pengene selvfølgelig også til hende og de nye ting som hun ønsker sig. Godt brølt, bliv ved med det;o)

 • Svar Sarah Birch

  Du er fantastisk
  Bare luk øjne og øre.
  Folk er så dobbelmoralske.
  Selvfølgelig skal du bruge de penge pø lige hvad du og Holli har lyst til ☺️
  Jeg er fan

 • Svar Helle

  SUPER god kommentar…..Hvad bilder folk sig ind? Det spørger man sgu da ikke Hr og Fru Jensen om, når de holder loppemarked – Der går man ud fra, at det går til “Chanel sko, slik og legetøj”……Bare fordi nogen tror/synes de skal være politisk-korrekte på DINE VEGNE!!! -Godt brøl – bliv ved med at være dig!!!! <3

 • Svar Sofie

  Jeg synes, det er lidt trist, så grimt alle kommenterer på hinandens indlæg

 • Svar Christina

  Perfekt måde at bruge pengene på :) må sku indrømme at jeg også har læst nogle af de doner pengene kommentarer og blevet møg sur over hvordan folk blander sig !!!!

 • Svar Helle Jensen

  Sådan brug dine penge på det du har lyst til det er dine penge :)

 • Svar Stine Pickering

  HØRT Mascha!!!!

 • Svar Paulina

  R.E.S.P.E.C.T!!! Fedt at du bare er ærlig og sætter folk, som tydeligvis ikke har nogen opdragelse eller takt og tone, på plads! Det skal gøres, ellers lære de aldrig!!Jeg bliver helt glad i låget, når mennesker siger deres mening, ligesom du netop gør her!! Og jeg kunne ikke være mere enig- det kommer ingen ved hvad du skal bruge DINE penge til!!! :-))))

 • Svar Helle Bundgaard

  Det kan ikke skrives/siges bedre forstår godt du er skuffet/vred – fedt skrevet Mascha

 • Svar Lotte

  Ha ha hvor er du go’

 • Svar Anja

  Sådan skal det lyde, hatten af for dig Mascha. Vi andre sælger også ud for at købe nyt og få lidt mere hygge omkring os, så bare nyd det mens dem der har købt dine ting kan nyde dem. Møs to you 😉

 • Svar Helle Laursen

  Selvfølgelig skal du da beholde pengene selv. Det er da klart…… Andre skal da overhovedet ikke bestemme eller have en holdning til om du skal donere eller ikke…..

 • Svar merethe

  Hejsa,

 • Svar Camilla
 • Svar Karina B.

  Det er altså nogle der fuldstændig har tabt sutten….!!!
  Jeg magter snart ikke de mennesker der konstant har så ondt i røven, og er så skide frelste. Det er til at få lange løg af!!! Mascha du er mega sej, og du knokler big time for dine ting, så nyd dine hårdt tjente penge og forkæl sig selv og lille skønne Hollie Nolia for vildt

 • Svar Sabina

  Sådan!! Godt skrevet :o)

 • Svar Lone

  Rigtig godt skrevet

 • Svar Susan Muhlig

  SÅDAN
  I (du ) skal sku bruge pengene til lige netop det I har lyst til – syntes sko, snolder og legetøj lyder som en god “Investering” Håber I finder nogle fine ting ☺️ Mon opbakning herfra til selv at bruge pengene – som du i øvrigt selv har tjent Kh Susan

 • Svar Simone

  Jeg forstår dig BIG TIME! Godt du siger fra

 • Svar Helle

  Tak Mascha godt skrevet

 • Svar Sandie

  Word!

 • Svar Rikke

  Så godt skrevet, læser lidt i går i dit opslag og slog væk da den første skrev at det skulle du Gi væk .

 • Svar Pernille

  Synes at det er din egen sag hvad du bruger pengene til. Det skal ingen blande sig i.

 • Svar Mette

  Velskrevet … Nej, der er sgu da ingen der skal blande sig i hvordan du bruger dine penge … Hvad bilder folk sig ind ?? Frækt ..!!!

 • Svar maris

  You just go girl!!!!!!

 • Svar Sanne

  Sådan! :grinning: :grinning: :grinning:

 • Svar Marlene

  Det er så rigtigt skrevet ✌️ Du har så evig ret

 • Svar Marianne

  Der er ingen efter min mening der skal blande sig i, hvad du og prinsessen bruger jeres penge til Du er for sej

 • Svar Dorthe

  Respekt – dine penge og dit valg

 • Svar Helle Boad

  Iiih mascha.. Du skal ik finde dig i det – og hvad bilder folk sig ind. Det er da de nøjagtige samme vilkår vi andre finder ting frem af gemmerne..
  Bare fordi du er et kendt ansigt, skal man ikke donere alt videre. Min søn æææælsker når han kan sælge ud og købe nyt. Selvfølgelig skal din datter også prøve det! Og så er det fløjtende ligegyldigt om pengene går til Frost ting eller flygtninge, for loppesalg er også en god lærdom for vores kære børn, de kan give gavn et andet sted. Og ofte handler det også om at give slip på ting man har holdt af eller brugt engang, det er godt for rodet og sjælen at lære. Så stakkels jer, at i har måtte høre på folk i små sko! Tag et par sko med i str 52 næste gang, og får du igen sådan nogle kommentarer så spørg om de ik kunne være interesseret i de sko, for deres egne klemmer tydeligvis!!
  Og desuden er de der vel for at bruge penge – og hvis de mener at pengene skal gå til andet velgørende, kan de sgu starte selv!!
  Hurra for loppemarkeder, genbrug og Channel sko!
  Håber af hjertet at du har kunne forklare din datter at folk er bare så vant til du er så givende at de nogle gange glemmer man også er et helt almindeligt menneske som selv har brug for at gøre noget godt for en selv og sin familie..
  Kærlige tanker til jer!
  Og møder jeg jer en dag på loppemarked kan du tro jeg nok skal spørge din datter om hvad hun har lyst til at bruge hendes hårdttjente penge på! :)

 • Svar Dorthe

  Århhhhhh hvor befriende..
  Enig enig enig… Du og din datter skal da så meget ud og forkæle jer selv..
  Ja tænk på din næste.. Jo jo .. Men dæleme også sig selv

 • Svar Kirsten Petersen

  Det er så godt skrevet, jeg synes ikke folk har pli i dagens Danmark, de tænker slet ikke over at du altså også arbejder for de ting du har, godt skrevet så kan de lære det, hilsen Kirsten

 • Svar Eva

  Kære masha. Jeg håber du og din datter køber noget rigtig rart til jer selv og nyder at bruge de hårdt tjente penge. Kæmpekram fra Eva

 • Svar Trine

  Hahaha hvor godt skrevet ville sku’ også købe et par nye stiletter

 • Svar Lena Houlberg

  Kære Mascha.
  Selvfølgelig skal du og din datter bruge pengene selv. Der bliver vist givet rigeligt til flygtninge i øjeblikket. Synes også det er dejligt du lærer din datter at sælge ud så hun kan få nogle nye ting. Håber I havde en dejlig dag alligevel trods dumme kommentarer.
  Mvh Lena Houlberg.

 • Svar Bibi

  Ja, det kan da godt være at du er en kendt person, men du er jo stadig en privatperson, ligesom alle andre, som har ret til at gøre hvad faen du vil.

 • Svar Hans Jørgen

  Godt skrevet det rager sku ikke nogen hvad du bruger dine penge til .
  Jeg under flygtninger alt det bedste men men tro vist det hav en god dyne med penge ved indsamlingen i aftes
  Hilsen Hans.

 • Svar joan

  Kære dejlige Mor du har sagt det helt rigtige ,gør som du selv vil med dine penge , vi giver nok til flygtninge vi taler ikke om andet , vi er så frelste hyg jer i to

 • Svar Camilla Tøth

  Og så er dén ged vidst barberet! Fed udtalelse Mascha! Det rager sgu da egentlig ikke andre, hvad du bruger dine tjente penge på. :)

 • Svar Camilla

  Ka sku da Håber du/i får nogle rigtig lækre ting

 • Svar Stine

  Sådan, Mascha! Et ærligt og fedt indlæg, og det er spot on!

 • Svar Liza

  Jamen jeg er en af de usle mennesker der har spurgt hvad pengene skulle bruges til. Og fedt at du gad at svarer på det i dette indlæg?

  • Svar Line

   Og hvorfor spørger du? Er du veninde med Mascha siden du føler du har ret til at spørge? Fatter ikke at man får sig selv til at spørge…og hun skylder dig da slet ikke et svar

   • Svar Liza

    Hvis Mascha ikke ville svare på det kunne hun lade være, men det har hun jo valgt at gøre i hendes senest indlæg og det var bare det jeg ville vide glæder mig til at se skoene på bloggen! Hvorfor er folk så nærtagende og sure man!

 • Svar Trine

  <3 <3 <3 <3 <3 <3

 • Svar Nina

  Kan kun være helt enig Mascha :-)

  Al den politiske korrekthed er til at kaste op over – slap nu af kære damer derude og vær lidt sødere mod jer selv og andre. :-)

 • Svar Monica

  Kæft hvor er folk uopdragne og hvor er det flabet og frækt at spørge om sådan noget?? Desuden har vi alt for travlt med de flytninge at vi glemmer at pleje og passe på os selv og vores familie.
  Btw fantastisk du har haft HN med under hele forløbet. Tror hun får meget ud af det!

 • Svar Mette Pilgaard

  LoL . Syntes du er for sej . Du har fuldstændig ret . Ingen skal blande sig i hvad du bruger DINE penge til . Og du siger klart fra . Flere af din slags tak .

 • Svar Pia Brostrøm

  Dem der spørger skal du slet ikke handle med, tror folk at man har ubegrænsede midler blot fordi man er et kendt menneske. Jeg tager hatten af for at du går ind for genbrug og derfor lader folk købe de ting i ikke mere bruger istedet for bare at smide ud. At du så ofte støtter forskellige indsamlinger og projekter er et ekstra plus. Det andet er et udtryk for misundelse. De varmeste hilsner herfra

 • Svar Mette Quorning

  Synes du er sej. Men du pengene skal gå til rå hygge og fed mode så skal de det. skid på hvad andre mener. :smiley:

 • Svar Louise

  Må kun give dig ret i at det er flabet. Når jeg er på loppemarked er der aldrig nogen der spørger hvad mine penge skal bruges til og det kommer heller ikke den ved.
  Og ved du hvad, jeg synes sku du skal gå ud og købe de Chanelsko, hvis det er det du vil. HUSK bare at poste et billede :-)

 • Svar Karin Schilling

  Jeg giver dig helt ret! Selvfølgelig skal du ikke stå til regnskab for, hvad du bruger de indkomne penge til! Det er trods alt dine egne ting, du sælger. Nogle mennesker er bare dybt underlige!

 • Svar Louise

  Jeg krummede simpelthen tæer, hver gang jeg så en kommentar omkring, hvordan du skulle bruge pengene – men jeg vidste du nok skulle finde på et godt svar! Håber I havde en dejlig weekend og synes det er fedt HN lærer at sælge og købe nyt for sin “indtjening”

 • Svar Bettina

  Gi dem tørt på…..

 • Svar Lena

  Ok tonen i det skrevne er så man forstår du er vred, hvilket jeg ganske udmærket kan forstå, det ville jeg også være hvis det var mig. Selvfølgelig skal folk da selv bestemme hvad de bruger de penge på som de får ind ved at holde loppe marked. Jeg tror bare folk forventer at når det er kendte mennesker der sælger eller indsamler el. lig så er det udelukkende for at støtte gode formål. Men det er det da så heldigvis ikke. Så håber da din datter får mulighed for at få sig noget lækkert legetøj, de ved jo lige præcis de hvad de kan lide i den alder. Har selv en lille pige der bliver 3 på lørdag og hun ELSKER Doktor mcstuffins . Og for øvrigt er det da givende at dine brugte ting kan gøre glæde i andre hjem uden det absolut skal komme flygtninge til gode. . . Hvis folk ikke er af samme mening kan de jo undlade at købe tingege.

 • Svar Chris b

  Ja det er en mærkelig holdning at man skal stå til ansvar på den måde for hvad man vælger at bruge sine penge på. Havde lidt samme debat i med mig selv idag, da en på min Facebook skrev at de 86 millioner der blev indsamlet igår svarede til at hver dansker havde givet 15 kr og det skulle man så lige overveje næste gang man købte en vand til 25 kr istedet for at drikke postevand. Hvorfor skal man dunkes i hovedet over man bruger sine egne penge fordi andre har mindre? Jeg er all for at man skal hjælpe hvor man kan man at slå folk i hovedet med det og skabe dårlig stemning er så dårlig stil.

 • Svar Tanya

  Så godt skrevet …. ville ønske flere tænkte som dig

 • Svar Jane

  Jamen kæreste venner dog – tænke sig at være så uforskammet at spørge, hvad pengene skal bruges til?
  For nu at tale lige ud af posen, så rager det jo ikke noget- OVERHOVEDET. Det er mig bekendt et frit land vi lever i, og så længe man holder sig inden for lovens rammer, så må man bruge sine penge på hvad f….. man vil.

  Det er egentlig sådan en tåbelig kommentar, jeg nok havde overhørt, men jeg forstår alligevel godt, at Mascha giver svar på tiltale, fordi hun havde jo doneret til “Hjælp nu”.

  Jeg er da glad på dine vegne Mascha over at du har fået solgt så meget ud af dine ting, tøj og sager. Det er skønt at få ryddet op/ud – og så håber jeg af hjertet, at du finder noget rigtig godt at forkæle dig selv og Hollie med :smile: :smiley: 😉 😉

 • Svar Mik

  Det starter med én!

 • Svar Mia

  Masch jeg syntes du er intet mindre ind helt fantastisk, jeg har fulgt lidt med på blandt andet IG og får simpelthen knopper af at div mennesker syntes de ska bestemme hvad DINE penge skal gå til… Dit loppemarkede viser så meget HN at andre kan få glæde af en gamle så man selv kan kæbe nyt… Du har en fantastisk personlighed og virker som en person med hjertet på det helt rette sted.. Verden er desværre fuld af uvidende mennesker som har mere travlt med andre ind sig selv … Kæmpe fordi du er dig, bliv endelig ved med det

 • Svar Poul E

  Super, jeg giver også kun til dem jeg syntes skal have. Der er alt for mange som syntes de skal vise hvor gode de nu er, mon ikke det er mere for at promoverer sig selv.

 • Svar Tina petersen

  Gud hvor er det dog et dejligt befriende indlæg:) og fedt du lærer din datter at man ikke bare kan få og få men at man nogen gange må ofre noget ( sælge sine brugte ting ) for at få noget nyt:)
  Bare fordi du er kendt er ikke ensbetydende med at du skal give alt overskud væk…folk tænker nok ikke over at du ikke får en fast månedsløn som alle andre….men nej du er kendt og har derfor måsen fuld af penge :(

 • Svar Helle

  Kan du ikke bare bestemmer over dig selv og dine penge I fred og ro, du er blokker og bedre om respond, der ved olgav du retten til at vælge andres meninger fra. Lad nu bare folk ha’ deres mening og du din.

 • Svar Sabina

  Selvfølgelig skal du ikke donere det væk – hverken pengene eller tingene!!! Folk har simpelthen for travlt med at blande sig. Brug dine penge på dig selv og din skønne Hollie – i fortjener det:-)

 • Svar Mariane

  Det er jo det samme som at spørge naboen,hvad vedkommen bruger sine penge på. Du kar købt og betalt dine ting.
  Det kommer ikke andre ved.
  Synes godt nok folk er frække. Ligefrem fortælle dig at du skal give til velgørenhed, det er jo en privatsag. :kissing_heart: .

 • Svar Heidi

  Om du så ville gemme dem i madrassen er det dit valg. Det er DINE penge. Færdig…

 • Svar LouiseB

  Det var da befriende!
  Jeg studsede godt over nogle af de kommentarer og min første tanke var faktisk “hvad rager det dog jer!”.
  Hvem der bare orkede “lopper” og havde råd til Chanel.

 • Svar Joan

  Jeg klapper i mine fede hænder og bukker mig i respekt for dig. Fordi du siger det som det er.
  Gu fanden rager det ikke os hvad du bruger dine penge til.
  Men jeg håber du bliver glad for dine nye sko og i får spist jer en mavepine til i alt det slik. For det har i sgu fortjent.

 • Svar Tina

  Er sku vild med dig…..

 • Svar Anna

  Word Mascha! Håber du flasher alt hvad du har shoppet for dine loppe-penge ;-)jeg vil stadig meget gerne købe det sidste- rub og stub!! Kh. Anna

 • Svar Janni

  Så godt skrevet! Bare fordi man er kendt er det ikke ens betydning med at I ikke er private folk udenfor kameraet. Mange mennesker holder loppemarkeder, med samme formål at tjene penge, til at kunne fornye eller forkæle sig selv og familien. Så i godaften dk at Andreas og dig allerede har lavet indsamling til flygtningene, hvilket jeg har stor Respekt for, så selvfølgelig skal i da nyde de penge som i får for jeres solgte ting

 • Svar Dorthe Karlsen

  Ja selvfølge skal du bruge DRM på jer selv, de folk der finder på at sige de skal doneres, kan jo gøre det selv. Jeg har også solgt på loppemarked, og det var ikke for at donerer til andre, det var til mig selv. Hvorfor blander folk sig i det ?

 • Svar Maj

  Åhhhhhh folk har så travlt., du er sgu ligesom os andre, selvfølgelig skal penge gå til noget til dig og din datter., omg altså

 • Svar Marie Safina Kademann

  S E L V F Ø L G E L I G bruger du pengene på jer selv!! Det skal du da også – det er sku da dine penge ❤

 • Svar Randi christiansen

  Sådan mascha
  Loppemarked er lig med , så kan man købe noget nyt ell andet

 • Svar Charlotte

  Hørt!
  Synes folk skal blande sig udenom hvad du bruger dine penge på. Bare fordi du er kendt, er det grund til at skulle donere i et væk. Nej vel…
  Først og fremmest er du kvinde og mor og skal da have lov til at gøre lige hvad det passer dig med hvad du tjener. BUM.
  Hvis du havde tænkt dig at donere hele omsætningen til velgørenhed, så havde du nok sat priserne op og ikke solgt til fantastiske priser. Og lur mig om det ikke er dem der brøler op om velgørenhed der gerne selv vil købe billigt… blot en tanke.
  God dag til dig og hollie og giv den da gas på selvforkælelsen

 • Svar Tina

  HØRT
  Og syntes at det er fantastik at alle pengene skal bruges på Chanelsko, slik og legetøj, jeg havde gjort præcis det samme

 • Svar Lana

  Sejt mascha det er skisme i orden, køb nogen ekstra sko ekstra legetøj og slik. Folk har så travlt med hvad andre gør og ikke gør. Jeg afholder selv bazarer og da er der også nogen der spørger , hvad overskuddet går til hvis der er det øh jeg ligger et stort arbejde i det og stiller selv alt op osv sammen med min mand. Må jeg så ikke beholde de håndører hvis der er nogen tilbage?? Synes det er så provokerende og ja TARVELIGT af folk.

 • Svar Tine

  Enig med dig Mascha! Brug pengene på lige hvad du har lyst til! Det er dine ting og dine penge! Jeg sælger ofte brugte ting på Trendsales eller DBA, og de penge jeg får for det, bruger jeg da også på nye ting til mig selv!!

 • Svar charlotte

  Super godt skrevet.! Jeg er snart ved at kaste op af alle de selvfrelste idioter der tror at de kan redde verden, og påtvinge mig til at have samme holdning. Håber i får noget dejligt legetøj eller andet for pengene.

 • Svar Susanne

  Vil give dig helt ret Mascha, dit loppemarked, dine penge, og hvad du vil bruge dem på er helt din egen sag.

 • Svar Lena

  Hej Mascha. Ja, så røg man da lige med i en Shit storm af rang. Og blev søreme kaldt tarvelig? Jeg kom med den første kommentar om, at du kunne donere resterne til Mødrehjælpen. Det var ment som en Modkommentar til at du skulle give det til Flygtningene, for jeg bliver provokeret over at mange mener de er vågnet op til dåd, og at alt nu skal gå til flygtningene. Danmark er blevet delt i 2 lejre, og man tør næsten ikke stå frem med sin holdning, hvis man tænker pro flygtningene til fordel for de trængende i Danmark – og dem er der altså mange af, og de har søreme været trængende længe – ligesom flygtningene har været det. Men, hvor mange af de højt råbende og små hellige (ikke ondt ment!) donerede INDEN vi fik en flygtningestrøm til Danmark? Du fremviser et billede af 2-3 papkasser, så jeg gik fejlagtigt ud fra at de ikke havde den store værdi, og derfor tænkte jeg i Donation. Jeg var ikke klar over at du havde doneret 25.000 kr. og det er sagen uvedkommende… Men at blive kaldt travelig…. Arhhh, come on… Mascha, du er altså bedre end det. Og til alle jer højtråbende kvinder, med spydige kommentarere…. tag en kop kaffe og træk vejret. BUM herfra. Knus Lena

  • Svar Malene

   Helt ærligt, det crap som du har til at ligge hjemme og er så hellig at give til mødrehjælpen, er helt sikkert langt fra den standart Mascha holder sig!! Er sygt træt af at høre på en rødstrømpe som dig som helt sikkert køber sit lort på DBA!!!

   • Svar Lena

    Malene. Du må hellere tage 2 kopper kaffe og holde en pæn tone! Det hører ikke hjemme at komme med hårde ord på den måde. Du kender mig ikke og jegkender ikke dig, men tal pænt under alle omstændigheder. Tak!

  • Svar Line

   Håber du så også tager en kop kaffe…gu har Mascha ret i at det er tarveligt. Hun kan jo selv tænke sig til at forære det væk som er tilovers…

 • Svar Anne

  Folk har så travlt idag, med hvad andre gør, og ikke gør….
  Det er vel op til mascha selv, at bestemme hvad du vil bruge pengene til, og fedt at andre kan få glæde af jeres aflagte☺️
  Men synes bare st dansk mentalitet, efterhånden er alt for jantelovs agtig….
  Kan kun sige misundelse er en grim ting

  Om du så tig ud og rejste for pengene, du skal da ikke stå til regnskab for hvad du bruger dine penge på, på nogen måder!!!!

 • Svar Pia skov jansen

  Folk er nogen gange så underlige. Bare fordi man er kendt tror de det værste om folk.
  God dag.

 • Svar connie

  Hatten af for dig, dine penge, du bestemmer

 • Svar Anne Dorte Fey

  Jeg ville også blive irriteret, hvis folk begyndte at fortælle mig, hvad jeg skulle bruge mine penge på, om det så er løn eller fra lopper jeg har solgt. Synes bare du skal bruge pengene på lige præcis det du har lyst til at bruge det på om det så er luksus eller nødvendigheder <3
  Knus

 • Svar Birgit Jensen

  Godt brølt !!! Forsæt dit gode arbejde og s…. Højt og flot på dem syntes de skal bestemme over dit liv!!!

 • Svar Gitte

  Ha ha ha….. Amen altså, tænk at folk overhovedet gider bruge deres tid på at bekymre sig om hvad DU bruger DINE penge på……
  Hold nu kæft altså, hvor er det typisk dansk
  Kæreste Mascha – Brænd alle pengene af på sko, tasker og what ever – shop igennem så det stinker af overforbrug…. og glem ikke at flashe alle de dyre ting på din blog (så kan folk få ondt i r…. igen)
  Go dag Mascha & Co. :grinning:

 • Svar Sofie bolbroe

  Fornuftigt nyd slikket, legetøjet og de fede sko! Det er DINE penge, dit valg og dine ting som blev købt!

 • Svar Lisa Christensen

  Synes rigtig godt om!!!

 • Svar Montysmor

  sådan! Hvorfor kan folk ikke passe deres eget, istedet for at have travlt med andre???? Godt sagt , jeg håber der er nogle der sidder med røde øre nu!!

 • Svar Jane

  Hvor har du ret, og synes det er fedt du lære din datter at man sælger de gamle så man kan købe noget nyt , det er nyttigt viden og at folk har travlt med om du donere noget til flygtningerne (hvilket du jo har gjort) er sikket dem som ikke selv giver en krone men kun kan leje fingre af andre…..

 • Svar Nadia

  Godt skrevet!

 • Svar Louise

  Du skal da have lov at bestemme, hvad du vil bruge dine EGNE penge på – det skal ingen andre mennesker blande sig i. Bare fordi du er kendt, behøver alting altså ikke gå til velgørenhed. 😉

 • Svar Jette Gade

  Cool og spot on! Tak fordi du er den, du er – fuldstændig din egen og upåvirkelg af andres dårlige opstød Ha en fantastisk dag, Dbh Jette

 • Svar Katrine

  HØRT! Der er ikke noget der er mere irriterende end folk der blander sig i hvad ens penge skal bruges på! Jeg havde gjort det samme som dig!

 • Svar Gitte Visby

  Jubler over at læse dette!!
  Har set de “øverste” kommentarer skrevet på dine indlæg omhandlende loppemarkedet og har næsten ikke kunne holde mund over de smålige kommentarer over at give “overskuddet” til flygtninge?! Og jeg tænker bare – hvilket overskud? Altså underskuddet over at sælge lækkert tøj og sager ud SÅ billigt?!… Det er da enorm tjeneste at gøre vi andre dødelige danskere (som er bosat i KBH-området)… Win-Win at købe nyt ny – NYD DET!! Håber HN får alt det hun drømmer om og glæder sig til! Det er da så super at hun nu har set at man kan “arbejde/sælge ud” og så købe nyt! Nyd Chanel, legetøj og slik!!

 • Svar Anja olsen

  Hej masja der vil sgu altid være nogen som får ondt i røven,lige meget hvad man gør så brug du bare dine egne penge til fælles glæde for dig og din lille datter.

 • Svar Jane kristensen

  Det er bare så godt skrevet Det skal være helt legalt at sælge ud i hjemmet uden at det behøver at gå til andre end sig selv og sine nærmeste Tænk at folk spørger hvad bilder de sig ind

 • Svar Malene Christine

  Kan ikke være mere enig. Bemærkede godt er kommentar under dit opslag sidst, men en der skrev netop dette. Synes det er over græsen og virkeligt flabet. Forstår din reaktion fuldt ud!

  http://www.malenechristine.dk

 • Svar Pia Eskildsen

  Godt mor blev sur.
  Hvorfor kan nogle mennesker bare ikke kende forskel på offentlig og private øjeblikke?
  Mascha og Andreas i er for skønne. ❤️

 • Svar Birgitte

  Sådan Mascha..selvfølgelig skal pengene fra loppesalg gå i din pung..du har jo selv købt det du sælger..danskere så smålige,misundelige og elsker janteloven

 • Svar Tamara Norvillo

  Så godt skrevet – og bakker da bare vildt op om at DU og din skønne datter, ska nyde alt det i kan for de penge. Du giver SÅ meget på alle andre tidspunkter – så WTF shop løs og lev livet ❤️

 • Svar Søs

  Sådan armen’ nogle folk har da ikke andet at tage sig til, end at have ondt i røven!!
  Forstår godt din forargelse, lyder FANTASTISK med nye sko og lækkerier til prinsessen

 • Svar Palle Christensen

  Vel talt Mascha. Folk i vores land er sgu blevet,-eller har altid været forbandet dobbeltmoralske når de erfarer noget de ikke selv,-officielt ihvertfald,- kunne finde på eller bare er for dumme til. Du gør det smadder godt for både dig og din datter men, også for mange andre i verden og bliv endelig ved med det du har vores respekt. Fantastisk godt svar du nu har givet offentligheden. :joy:

 • Svar bettina

  tak for at lukke munden på alle de snot dumme folk der ikke har andet end at skrive latterlige ting på folks vægge det er sku da til at få en dårlig p… af hvis man havde en så må jeg sige en ting til dem luk RØVEN i er simpelthen latterlige at høre på få jer et liv eller gå ud og hjælp der er nok der trænger til det i stedenfor at bruge tid på at fortælle andre hvad de skal og skal ikke gøre klaphatte. undskyld sproget.

 • Svar Rikke Mattsson

  Pengene er dine, du bestemmer. Folk har SÅ travlt med at blande sig i alt. Go girl.

 • Svar Jannie

  Sådan Mascha

 • Svar Pia

  Du er famdeme for sej Stor respekt☺️

 • Svar Christina

  Selvfølgelig skal du da beholde dine penge selv. Folk har så travlt i dag.

 • Svar Bente Jensen

  Jeg er enig Mascha, vi skal selvfølgelig sponsorere til mange gode formål, men man skal heller ikke fornægte sig selv et lidt sjovere liv.
  Det arbejder vi hårdt for., og jeg mener man har vel så meget pli og medfølelse at man selv kan vurdere uden for mange “kloge” kommentarer

 • Svar Karina

  Sådan, folk blander sig i alt for meget!! Når vi sælger ud af vores ting donere vi det heller ikke til div. Hjælpeorganisationer. Så keep the monetter for dig selv og Holly…

 • Svar Anna

  Helt enig!
  Folk har tit alt for travlt med at blande sig i andres ting, end at passé sit eget. Dem der kom med de kloge ord, har sikkert maks doneret 50kr selv… Nåja, dem om det.

 • Svar Charlotte

  Hvor er du sej! Sej til at skrive, en sej mor og sej til at gøre noget for andre! De personer, der spørger, hvad pengene går til har sikkert ikke selv givet en eneste krone! Brug pengene som du har lyst og nyd hver en krone af dem!

  God dag til dig, kære Mascha :-)

  P.s Det ultimative fedeste program på tv ville seriøst være at følge din hverdag. Det lyder til, at der sker mange spændende ting.. Selvfølgelig nok også uinteressante ting som en mor har til opgave. Men også at ku følge HN – hun er simpelthen så sød. Når jeg set videoerne med hende spørger min kæreste ‘Er det Hollie Nolia? Må jeg lige se videoen bagefter?’ Haha.. Vi er skudt i hende!

 • Svar Britt

  Super læring for din skønne datter. Vi sælger det vi ikke bruger ( så glæder vi andre ) og så kan vi købe noget nyt. Er sikker på at der er gået rigtig mange der har lavet gode køb hos jer.

 • Svar Stinne

  Synes det er pisse sejt sagt :-)
  Og kan kun give dig ret folk skal da ikke bestemme eller blande sig i hvad du bruger dine penge til 😀

 • Svar Tanja

  You go girl!

 • Svar Tina

  HØRT!

 • Svar Pernille

  HAHAHAH – du har så ret Mascha!
  Jeg håber du nyder dine nye chanel sko og HN sit slik og legetøj! :)

 • Svar Rikke

  Sådan Mascha

 • Svar Anne-marie Maigaard

  SÅDAN Mascha… Respekt…

 • Svar Lisbeth

  Ha!!! Hvor ER det bare typisk os danskere! Og hvad så hvis det havde været sponsortøj? Det er da lige meget – det betyder da ikke du har krav på at donnere mere end du allerede har doneret? Det så ud til at være nogle utroligt lave priser, så der er da nogen, der fik sig et godt køb! Vi skal være så frelste hele tiden, at det er til at få det dårligt over. Jeg donnerer da også tøj og penge til velgørende formål – men nogle gange synes jeg vi har mere travlt med at hjælpe nødlidte i andre lande end at hjælpe nødlidende i vores land. Nååå nok om det! Ha’ det ikke dårligt om det! Det er dine ting og din beslutning! Glæder mig til at se dit køb :-)

 • Svar Stine

  Et sådan indlæg burde slet ikke være nødvendigt! Det er ikke iorden at tænke sådan overhovedet.. Altså at du skal donere overskuddet/det hele eller hvad pokker de tænker. Du skal da, som alle andre, bruge det på det du har lyst til. Og det er er da den fedeste læring for Hollie.. Jeg synes du gør det fantastisk. Synes det er endnu mere fantastisk at du har doneret 25000!! Hvem fanden har gjort det?? Det er virkelig flot. Respekt for dig – og for meget at det her indlæg overhovedet skal være nødvendigt.

 • Svar Karina

  Åhhhhhh nogle gange bliver jeg pinligt berørt over andre mennesrkrs tåbelighed!
  Jeg beundre at mennesker som dig Masha holder ud altid at blive ‘hængt ud’ på ALLE mulige måder. Du skal intet forsvare!!! Så godt skrevet, håber tosserne læser det og tænker sig om en anden gang.
  Tak for en dejlig livsbekræftende blog. ☀️

 • Svar marie-luise

  Hvis folk kun vil have at Mascha’s penge går til flygtninge, så kunne de jo lade vær med og købe hos hende. Og forstår ikke hvorfor alle skal bruge deres penge på folk der ikke har det godt. Det er et frit land. Det er som små børn der siger hvorfor hele tiden. Til min datter siger jeg, fordi at jeg siger det. Sorry mit sure opstød.

 • Svar Rikke Saatterup

  Så blev den ged sgu ligesom barberet, og til perfektion, i mine øjne!!! :161:
  De hellige køer muher men du brøler højere, og med rette… er så enig med dit syn på situationen og skulderklap for den fine donation :67:

 • Svar louise hansen

  jeg håber dine chanelsko er det værd. ikke alene får du opmærksomhed på en forurettethed du møder over den ubalance der hersker på kloden, som velhavende nyder godt af. Fair nok at du spenderer egne penge, men behøver du at brøle i hovedet på alle andre, at det går til luksusvarer? Det er måske lidt malplaceret i disse tider.. Jeg har intet imod dig personligt Mascha, slet slet ikke og jeg håber ikke du føler det som et personligt angreb. Dog er jeg lidt skuffet over din måde at forsvare dig selv, men hey, det skal jeg ikke gøre mig til herre over. Du får blot min mening med på vejen, ligesom du ytrer din.

  • Svar Karina

   Længe leve janteloven.
   Når kvinden både har råd til at donere 25.000 OG Chanel sko må hun brøle så højt hun kan.

 • Svar louise hansen

  jeg håber dine chanelsko er det værd. ikke alene får du opmærksomhed på en forurettethed du møder over den ubalance der hersker på kloden, som velhavende nyder godt af. Fair nok at du spenderer egne penge, men behøver du at brøle i hovedet på alle andre, at det går til luksusvarer? Det er måske lidt malplaceret i disse tider.. Jeg har intet imod dig personligt Mascha, slet slet ikke og jeg håber ikke du føler det som et personligt angreb. Dog er jeg lidt skuffet over din måde at forsvare dig selv, men hey, det skal jeg ikke gøre mig til herre over. Du får blot min mening med på vejen, ligesom du ytrer din.

  • Svar Malene

   LOUISE: Mascha er velhavende fordi hun KNOKLER for det!!!!!! Man er sin egen lykkes smed!!!Så kom du bare i gang med at blive til noget, så går din smerte i røven nok væk!!!!!!

  • Svar Susanne L

   Hvorfor må hun ikke sige at det går til luksusvarer? Og hvorfor er det malplaceret i disse tider? Jeg har ikke selv råd til de ting som Mascha køber, og tror ikke at jeg kommer til det, men jeg kan da godt unde hende de ting, for hun har selv tjent de penge. Og så synes jeg på ingen måde, at hun brøler det ud til folk, hun skriver det kun på sin egen personlige blog, som folk kan læse hvis de har lyst.

  • Svar Karina

   Louise: så lad vær’ med at læse Maschas PERSONLIGE blog! Hun har da ret til at gåi/købe det tøj hun vil uden at skulle tænke over at det er malplaceret (som det overhovedet ikke er!). Masha har omendt doneret ved at give 25.000 kr. Folk som dig er til at brække sig over.

 • Svar Helle Bjerregård

  Hej Mascha.
  Ja hvad rager det andre hvad dine penge går til.
  Folk har efterhånden så travlt med hvad andre bør sige og gøre at de helt glemmer at kigge på sig selv .
  Desværre tror mange at fordi man er en offentlig person så kan de tillade sig at sige hvad der passer dem.
  Blæs på hvad de siger og gør som det passer dig .
  Mandags smil herfra

 • Svar Helle

  Amen to that. Forfriskende og meget passende med det opsang! Efterhånden er der gået sport i at nedgøre og se folk som ikke ønsker at donere til flygtninge, som dårlige mennesker.

 • Svar Nanna

  Nu må jeg så sige at folk måske bare undrer om pengene skal gå til flygtninge. Ser ikke noget forkert i det – når man tænker på timingen. At lange ud på den måde synes jeg er forkert. Du er ikke forpligtet at give noget som helst – men at ligefrem kalde folk der spørger og gerne vil hjælpe for “pludseligt frælste” synes jeg er nedlandende og forkert.

 • Svar Signe

  Fantastisk Mascha!!! Intet mindre!

 • Svar Lotte Kande

  Dagens bedste indlæg! Ps. Var på loppemarked forleden. Min datter Vilma på snart 7 var med. Et uopmærksomt øjeblik – og hun havde solgt hele boden for en flad 20’er! Det blev ikke til mange chanel sko til mutti her, men verdens bedste dag for min datter….En HEL 20’er….og et kæmpe smil på læben ved moderen:-)

  GOD DAG

 • Svar Helle Steensen

  Hold nu op hvor er der nogle der går i små sko.. Men, bliver ligesom dig meget overrasket over folk indstilling.. Dejligt at du har fået ryddet ud i skabet, nyd det og ignorere selv om det er svært.. Alle der tænker at de skal have en mening om dit liv. Tak for en blog

 • Svar Henrik

  Helt enig. Folk der har solgt alt hvad de ejer og har, og doneret det til velgørende formål, kan komme med en spydig kommentar (det kan vel tælles på en hånd, af alle danskere sammenlagt). Alle andre, kan lukke røven.

  Det er dine penge tingene er købt for, det er din tid der er gået med at lave loppemarkedet og så er de penge der kommer ud af det 100% dit valg, hvad de bliver brugt til.

 • Svar Caroline

  det er sgu i orden for mig, bare vi må se de nye sko. Dine penge, din beslutning.

 • Svar Leila

  Du har betalt for det, du har solgt det, ergo er det også op til dig at bruge dem som det passer DIG men altså…………..du må da gerne sende dem til mig så skal jeg nok bruge dem så hurtigt jeg kan-s-

 • Svar Rita

  SÅDAN.. Jeg håber de frelste får en dårlig smag i munden.. Og jeg håber du får en masse fede sko, og din datter en masse nyt legetøj og en masse snolder :-)

 • Svar Mathilde

  Du er inspirerende ! Fedt indlæg – samt pointe

 • Svar Susse

  Hvor er folk dog underlige. Der er sgu da ingen der skal bestemme hvad og hvordan du bruger dine penge. De ting du har haft på loppemarked har du da købt for egne penge. Så mit forslag er, at du tager dig en rigtig dejlig bytur, og så køber lige hvad du har lyst til. Fuck up hvad andre mender du skal bruge dem til. Du gør det så godt i hverdagen. Stor beundrer af dig. Held og lykke.

 • Svar Sus

  Der er fanme i orden!

 • Svar Pernille Hoffmann

  WORD!! Folk har så pissetravlt med hvad andre gør eller ikke gør…..

 • Svar Inga

  Dit svar her er netop grunden til jeg følger dig, jeg elsker din naturlighed og aldrig krukkeri når den er der er du åbenbar og så kan de bare komme an kan de, bliv for at i verden ved med at være dig tak tak. Vil lige sige jeg er så gammel at jeg kunne være din mor. Knus fra mig dig og H.N. Kh. Inga

 • Svar Julie MN.

  Mange mennesker glemmer desværre at vores egne liv også tæller. Desuden er det for fedt at du lærer din datter hvordan det hele hænger sammen. Jeg beundre dig rigtig meget for din måde at være mor på og håber at jeg en dag kan gøre det halvt så godt som du.
  Endvidere syntes jeg at I skal bruge pengene på hvad end i har lyst til! :-)

 • Svar Sidsel

  Jeg beklager på forhånd for sproget i min kommentar, men hold kæft hvor er det godt skrevet! Hvad fanden bilder folk sig ind?! Som om de betaler deres penge fra loppemarkeder og lign til velgørenhed. Og hvem er det der syntes at alle med et kendt ansigt, skal donere alle deres overskydende penge til velgørenhed? Og hvornår er det overskydende? Fordi i MÅSKE tjener flere penge end os, så skal i ikke have lov til at fejre det og nyde livet lidt?! Når jeg får ekstra i løn, så bruger jeg dem på mig selv og min datter!! Men skal jeg så bruge dem på velgørenhed, for at gøre andre tilfredse!
  Brug pengene på liiiige præcis det du vil! virkelig fedt opslag her på bloggen! Way to go! ☺️

 • Svar Susanne

  HØRT! Du beskriver det så fint og sagligt – og du har ganske ret. Alle der følger din blog, kan jo se, at du bestemt gør dit til at hjælpe – meget mere end jeg faktisk selv gør. Og det er SÅ ufortjent, at det skal stå i skyggen af kommentarer som disse. High five herfra, S

 • Svar Anja

  Elsker dine direkte ligefremme indlæg ❤️ det er jeres ting, dermed også jeres egen ret til at bruge pengene som i lyster og Hollie skal da bare have lige det legetøj hun gerne vil have ☺️ synes det er fornuftigt at lære sit barn de her ting: altså at man ikke bare kan få og få! til dig Mascha ❤️

 • Svar Line Møller

  Du er Skøn❤️

 • Svar Green

  Kære Mascha,
  Hørt ! Er fuldstændig enig med dig.
  Folk har så travlt med hvad andre mennesker, “skal”/ “burde gøre” og ofte er det dem der kommenterer , som faktisk ikke selv gør noget selv…… Så PYT – lad dem om at være “Bedrevidende” og “selvfede” …… Min datter og jeg holdt også loppemarked i går, pengene skal gå til en ride vest til datteren.

 • Svar eva

  Optur at læse.. Der er bare nogle mennesker som har for travlt med alle andre end at se indad.

 • Svar Bettina nyboe loof

  Der er bare altid nogen der har ondt i r….

 • Svar Rikke

  Jamen for f…. da. Hvad bilder man sig ind at blande sig i hvad du bruger pengene på. Bliver så flov over at folk tænker at det er deres ret :-(
  Køb nogle fede sko og legetøj til Hollie :-) det bestemmer du da heldigvis selv!

 • Svar Mie

  Hej Mascha.
  Du bestemmer selv over dine penge, og at folk er så lamme at forvente at du donere dem til andre er bare latterligt.
  Det er dig der har brugt DINE penge på tøj og legetøj- så det er også DINE penge NU :) jeg har da også selv holdt loppemarked i løbet af sommeren og de penge var MINE :)
  I øvrigt ville jeg super gerne ha været forbi men var på arbejde :-/

  Tak for en god blog og så hyggeligt at følge dig på instagram- du er altid så glad, smilende og positiv. :)
  Dejlig dag til jer :)

 • Svar Søren

  så, du er sur over, at folk fortæller dig hvad de syntes du bør gøre, du bliver lettere irriteret over at de kommer med gode råd til hvad du kunne gøre med pengene, baseret på dine tidligere gavmildhed?

  Hør, jeg er helt for at du selv bruger pengene, det er dine penge, men at du fortæller folk at de skal holde op med at fortælle dig hvad de syntes, på din blog for du fortæller folk hvad du syntes de skal.

  kan du se det lettere ironiske i det?

  • Svar Libbie

   Jeg er meget enig med Søren, jeg kan heller ikke forestille mig, at Masha kan mene, at vi skal være enig i alt, at læse en Sæbeoperaer bliver for kedeligt :yum:

 • Svar Sheena

  Sådan skal det lyde Mascha! Du skal da ikke stå til regnskab for deres misundelse!

 • Svar Emilie

  Kæmpe high five herfra!!!

 • Svar Maria

  Hej Mascha, jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har krummet tæer i weekenden over de kommentarer du har fået til dit loppemarked. Hold kæft hvor er folk da dumme, og hold kæft hvor jeg ikke fatter at nogen overhovedet føler sig berettiget til at have en holdning til det.! Jeg kan ikke lade være med at synes det er på tide du reagerer.. Jeg var selv sprunget i luften for længe siden
  Du må have en fantastisk tålmodighed, og være god til at holde på dig selv og bide dig selv i tungen. Her tænker jeg også på alle de elendige kommentarer du får på Instagram om hvilke hårelastikker du bruger til Hollie – hvor du køber din lipgloss (selvom det står i #) osv osv..
  Tak fordi du endeligt reagerer og skælder ud, det var fandme på tide!!

 • Svar Patricia

  Syntes virkelig ikke at det er I orden at der er nogle mennesker der mener at de skal bestemme hvad dine penge skal bruges til.. du er sku da os et helt normalt menneske der også har en familie og alle har da brug for lidt ekstra penge det er da derfor vi vælger at holde loppemarked!! Men der er åbenbart bare nogle mennesker der mener at bare fordi man er et Kendt ansigt så skal man donere alle sine penge væk, det er sku da latterligt!!!!
  Håber du får en rigtig god dag Mascha ☺❤

 • Svar Camilla

  Ej, jeg synes også folk er latterlige. Forleden var jeg også på loppemarked og sælge alt det tøj og ting fra lejligheden, som jeg aldrig får brugt, men der er sgu ikke nogen der går og pådutter mig at jeg skal donere pengene til et eller andet hurlumhaj tv. Mødrehjælpen etc.

  Men fordi du er en offentlig person, får folk så freaking ondt i deres “dertil indrettede”.

  Det er en god tanke, men ej. Det er dit eget private loppemarkedet, ik’ forskel på din og min situation.

 • Svar Berit Frost

  Kære Mascha
  Sådan er det bare. Folk har så travlt med, hvad andre gør og specielt I der er kendt af os alle. Nyd du dine penge søde Mascha og forkæl din skønne datter og dig selv

 • Svar Charlotte

  Well spoken!

 • Svar Lise rungstrøm

  man gør som man har lyst, det er der vel ingen der skal bestemme. Folk har så travlt med, hvad andre gør, hvad de bruger deres penge til, de skal passe sig selv!!!!
  Håber at du finder nogle fine sko og at datteren finder noget nyt, hun bliver vild med. God dag

 • Svar Malene

  Hvem fanden giver sig selv lov til at have en mening om Maschas egen personlige penge???Jeg kunne lige tænke mig en liste over dem der har en mening om hvad hendes penge skal buges ti!!!Så skal jeg sku lige diktere hvad DERES penge, egen tjente penge, skal bruges til!!!Jeg har fandme aldrig kendt magen til frækhed!!!

 • Svar Henriette Høier

  jeg har ikke så meget at sige andet end at jeg syntes overhovedet ikke at du skal forsvare hvad du bruger dine hårdt tjente penge på ❤️ Smuk hjælp du allerede har givet ❤️

 • Svar Rikke

  Synes det er fedt du lærer din datter at man skal yde før man kan nyde… Og flot bidrag i øvrigt!! (Fra en som ikke har spyttet i Syrien kassen, men har dog købt en kage til en hjemløs mand, som smilede bredt med hans gule tænder)

  Nyd jeres velfortjente shoppingtur!

 • Svar Kristina

  Folk har sgu så ondt i røven og travlt på andres vegne! Mandags krammer herfra :-)

 • Svar Tina

  Respekt Mascha.
  Du har helt ret i stå ikk til ansvar for hva de penge i har tjent på jeres loppemarkedet går til. Hvis i har lyst til at købe sko, slik og legetøj så gør det. Der er da ikk nogen der skal bestemme at i skal lade alle pengene gå til flygtningene. Det er nogle penge som i tjent ved at sælge noget i tidligere har brugt penge på. Hvis der er noget af det i ikk kan få solgt kan du jo så selv bestemme hva du vil gøre med det, hvis det er legetøj er mødrehjælpen en god ting at give tingene til men igen det er dit valg.

  Al respekt til dig og dit arbejde og fortsat god dag 😀

 • Svar Anon

  Stop med at tud.

 • Svar gitte amalie hempel

  Dit liv, dine valg, dine penge, folk skal bare blande sig udenom og passe deres eget.
  Danmark er desværre bare så ofte et lille bitte jantelovs land.
  YOU GO GIRL!

 • Svar Pia

  Så fik du luft
  Kan sq godt forstå dig, rager ikke andre hvad du gør med dine penge.
  Om det er dit loppemarked, eller det der bliver holdt i den lokale hal, folk beholder da selv deres penge….
  Håber det var en indbringende weekend og at der bliver råd til et par FEDE Chanel sko
  God dag

 • Svar Natasha Guldborg

  Kære Mascha
  Jeg må indrømme at jeg tænker “TÆNK hun gider!” Misforstå ikke, personligt elsker jeg din blog, synes det er rigtig sjovt at følge dig og Hollie Nolia. Både mig og min datter elsker at se videoer af Hollie Nolia, vi synes begge hun er skøn !! Men TÆNK du gider ! Jeg ved godt det er dit primære job, ihvertfald som jeg læser det på bloggen. Men ligegyldig HVAD du ligger op sidder der folk parat til at lukke alverdens lort ud! Hvis du laver et indlæg om madopskrifter så brokker folk sig over der ikke er nok mode. Hvis du laver er modeindlæg så mangler folk personlige indlæg. Hvis du laver et personligt indlæg så bliver du kritiseret for både opdragelse, sengetider, brug af sut, aronia olie betvinger!! Osv osv osv !! Det må være yderst belastende. Ihvertfald som læser! TÆNK at du gider men FEDT du gør det !

 • Svar Elsemarie

  Så vidt jeg ved så tager du meget lave priser for det du sælger. Og hvem skal bestemme over dine penge. Hold nu kæft jeg bliver flov og sur over folk kan behandle dig sådan.

 • Svar Lene

  Du er bare så skøn! Du har jo givet og det gør du tit. Ælsker at læse din blog :-)

 • Svar Pernille

  Godt skrevet

 • Svar Alice
 • Svar Alice

  Kan kun give dig ret! Synes jeg har læst mange tarvelige og dobbeltmoralske kommentarer til dine loppemarked indlæg de seneste dage :frowning:

  Jeg kunne desværre ikke nå derind pga. andre aftaler, men jeg ville aldrig forvente at du skulle forære pengene væk. Det er jo et personligt loppemarked, som vi har været enormt heldige at være inviterede til. Du kunne jo bare have lavet en anonym stand på et loppemarked, og så havde vi andre aldrig vidst noget om det! Jeg håber dog at du ved at flertallet elsker at du gør den slags tilgængelige for os, og at du derfor vil gøre det for os (og jer selv) igen :yum:

 • Svar Christina

  Sådan! 100% enig. Glæder mig til at se billeder af nye sko, lækkert slik og legetøj for ALLE pengene.
  Rigtig god mandag Mascha

 • Svar Malene

  Jeg er SÅ enig med dig, Mascha.
  25.000 kr. – det er flot! Det er helt sikkert mere end hvad de travle “dømmere” har doneret!

  Når man sælger ting, som man selv har købt for sine hårdttjente penge, er det da kun ret og rimeligt, at man bruger pengene på at forkæle sig selv.
  Du har helt sikkert gjort mange mennesker glade med deres loppefund hos dig i weekenden, nu er det din tur til at blive glad! (skabene må også næsten være tomme :smile: )

 • Svar Maria

  Så skulle alle der holder loppemarked donere deres penge. Du har holdt privat loppemarked, ergo det er dine penge. Det er kun fordi du er kendt at folk forventer at du gør det som et godt forbillede og at du lære Hollie at hjælpe folk i nød. Det gør du helt sikkert på din egen måde. Og hun skal jo også lære at glittersko og prinsessekjoler ikke kommer af sig selv. Sådan Mascha!

 • Svar Heidi Kjeldgaard

  Dejligt du har haft et godt loppemarked og selvfølgelig skak du da beholde pengene. Det er da nogen du har tjent. Det er en super flot donation fra dig. Det synes jeg du kan være stolt af.
  Ang resterne af HN’s legesager som ikke er blevet solgt, forstår jeg til gengæld ikke du bliver så arrig iver,de forslag der dukker op. Tingene er netop ikke solgt,og HN har derfor ikke tjent nogle.penge på det.( det hun har solgt har hun fået pengene for)

  Det er sandt at forstå at man skal tjene for at kunne købe nyt. Men det er også rigtig sund læring at forstå,nogle.børn er så fattige,at de ikke har råd til legesager og at man ved at give sine gamle legesager væk,hjælper og glæder de fattige børn.

  Mine børn har bestemt også solgt deres aflagte legesager,men de har også givet en masse væk netop til de fattige børn ( både af ting de ikke fin solgt,men sandelig også ting de selv synes andre børn helt sikkert ville blive glade for)

  HN aner jo ikke noget om din donation på 25000 kr… Men egne legesager kan man forholde sig til.

  Såmænd bare min mening, som jeg egentlig synes er lige så meget værd som din.

  Når det er så er sagt,så bestemmer enhver altså selv,hvordan og hvorfor man gør som man gør.
  Men derfor kan jeg jo godt have en anden holdning end dig,Mascha

  Gav en dejlig dag.

  Venlig hilsen Heidi

 • Svar Ditte Christiansen

  Det er janteloven og den lever i bedste velgående i Danmark, desværre!!!!

 • Svar Karina

  Sådan Macha!

  Brug endelig de penge som du lyster! Vi andre sælger da også for at få råd til nyt :) Og hey, jeg glæder mig til at se de Chanelsko :smile:

 • Svar Pernille Bekker

  Du er sgu for sej Mascha, kunne ikke være mere enig – thumbs up herfra!

 • Svar Vinni Nielsen

  Bare fordi man er kendt,betyder det ikke at man er rig.

 • Svar Jette

  Du behøver heldigvis ikke stå til regnskab overfor nogen.. Synes det er en god ide med loppemarked, og pengene er dine, hvad du bruger dem til kommer ikke andre ved;-)
  Flot med din donation
  Hav en dejlig dag ❤️

 • Svar Malene

  Kære Mascha. Jeg synes du er mega sej (som min 11 årige søn ville sige). Jeg elsker din måde at tage bladet fra munden på. Totalt respekt herfra . Jeg håber du og Hollie får en masse dejlige ting for jeres “loppepenge”

 • Svar Rikke

  Sådan, godt skrevet

 • Svar Ann Vejstrup

  PRÆCIS!! Håber i får brugt de penge på lige hvad fanden der passer jer ❤️ Forstår virkelig ikke man kan få ondt bag i pga det,

 • Svar Rikke

  sådaaaaaaaaaaannnnnnn Mascha…. godt brølet….
  you go girl ,,,,

 • Svar Louise

  Det havde jeg alligevel ikke set komme. Altså at folk ville stille spørgsmål ved tanken bag et loppemarked?
  Det er vel bare for at sælge, tjene penge og få ryddet ud af alt det gamle.

  Hvis du havde andre tanker, havde du nok lavet et indlæg om dette :)

 • Svar Helene

  Helt enig.
  Her hjemme sælger vi også børnenes tøj og legetøj så de kan få nyt legetøj, eller hvad de nu har brug for.
  Og helt ærligt… hvorfor skulle du gøre det anderledes end os? Bare fordi flere folk “kender” dig end mig….
  Om du bruger pengene på dine børn, mødrehjælp eller nyt tv det kommer INGEN andre ved end dig og din familie.

  Jeg tror nogle gange at folk glemmer at bare fordi man er kendt, så har man altså også et alm liv der skal passe, her incl følelser som os andre.

  Jeg håber i får købt en masse lækkert til jer selv for de penge i fik solgt for!!!

 • Svar Annette frihauge

  hold kæft hvor er folk nogle idioter. Bliver sgu flov på andres vejen. Om du så heller ikke donerede noget til de flygtninge. Så er det sgu da stadigvæk dine penge, dit tøj og din datters legetøj.
  Men det er nemmere at sidde og gemme sig bagved skærmen. Dømme andre og svine dem til. 1 dårlig eller ond kommentar kan virkelig ødelægge det for 100 søde
  Er glad for du gider at dele, selvom det er dit job. Men gad du ikke, delte du jo heller ikke men det er ikke fair med idioter som dømmer.

 • Svar Jenni Fiil

  Nemlig., det må du faktisk selv bestemme.

 • Svar Malene

  Regner folk med at en guldfugl jævnligt skider dig oven i hovedet??. Jeg syntes ikke det er tarveligt, jeg syntes det er direkte dumt at spørge om hvad pengene går til! Hvis jeg var dig, ville jeg bare svare dem, at pengene går ubeskåret til Chanel fonden:):):):):):)

 • Svar Annette

  :-) Fedt at du giver svar på tiltale!! Al den politiske korrekthed er blevet for meget og jeg er sikker på at du taler for mange kendte/offentlige personer med dit indlæg. Det forventes altid at blot fordi folk er kendte så skal de give penge/tid – det er der da ingen lov om!

 • Svar Louise

  hvor er folk dog for meget !

 • Svar Britt

  Synes i gør det fint .. super hollie lærer at man kan sælge og derefter købe nyt for det man har tjent .. god dag til jer begge

 • Svar Anja

  PS: Glæder mig til at se de nye sko:-)

 • Svar Kirsten lynge

  Man har da Forf….. Da lov til privat liv

 • Svar Anja

  mandage er også bare federe i chanelsko / glittersko med lys og fe stave!!!

 • Svar Anja

  #YeeeHaa
  #BUMBASTA
  #justmywords!!!!

 • Svar Jeanette

  Sådan! !!!

 • Svar Gitte

  Så godt skrevet og 100% i orden. Du har min fulde respekt. .

 • Svar Pp

  Enig Folk skal sgu blande sig uden om!!!!

 • Svar Maria Kaarsgaard

  Hey Mascha. Folk har ondt i røven fordi du er kendt. De glemmer mennesket bag…

 • Svar Alice hove

  Giver dig fuldstændig ret , det er jeres ting som i har købt og betalt , var selv inde pg besøge jer med mit barnebarn spurte dig om du måtte sælge hollienollia ,s ting for hende ,og nej selvfølgelig måtte du ikke det , men nu får hun nyt alderssvarende så kan hun lærer ar man skal have penge for at købe nyt … Godt brølt ….

 • Svar Lærke

  Folk er fandeme så højthellige! Selv samme mennesker er sikkert dem der ikke selv donerer noget til nogle af hjælpeorganisationerne. Men det er så nemt at have travlt med alle andre end sig selv. Det er da til at få fnidder over!
  Skulle da mene at du selv kan finde ud af at administrere dine egne penge, så bliv du bare ved med det. Så må andre sku passe sig selv. Jøsses!

 • Svar Solveig Poulsen

  You go Girl! Håber du og Hollie får en dejlig shoppetur

 • Svar Louise

  Dejligt endligt at hører at det ikke er alle der spiller så frelste disse dage..

  Jeg synes det er sjovt som danskerne spiller hellige når det kommer til sådan noget som donation, og det er tyspisk alle dem der ikke donere der har travlt med andre.

  Hvor ligger forskellen i at støtte en mor og hendes datter ved at købe noget tøj,
  til at købe noget tøj i tanken om pengene går til donation –> men man til egen personlig vinding får noget retur (et stykke tøj mm) .. Det er da så selvisk som det kan blive.

  Jeg er helt med dig på den front. Det er dejligt du lærer din datter at man kan tjene sine egne penge og blive glad for det nye man køber for det <3

  Ha en fantastisk dag :)

 • Svar Sascha

  WORD!!

 • Svar Elenni Firring

  fandme i orden det der ✌️

 • Svar Victoria

  Sådan!

  Folk, skal virkelig brokke sig over alt, det er dine ting – ergo du bestemmer.

  Jeg fatter ikke, hvorfor folk skal lade brokkeindlæg hele tiden om hvad man må og ikke må. Bland jer da uden om

 • Svar Rikke Fog Svendsen

  Godt brølet

 • Svar Hanne S

  Syntes sgu du er sej! Bliv ved med at brøle og være dig dem som har ondt i røven over det, mon de selv har bidraget til flygtningene?
  Køb de lækreste sko og tøj og nyd det

 • Svar Kristina

  SÅDAN MASCHA BUM!!!

 • Svar Britta

  Godt skrevet Mascha – det rager ikke andre hvad du eller dine bruger jeres penge på. Synes det er sundt at du lærer din datter, hun ikke bare får noget nyt. Syntes også det er dejligt man prøver at sælge noget af det man ikke bruger mere, og ikke bare smider det ud. Rigtig god fornøjelse til dig og Hollie med at bruge pengene. Knus herfra

 • Svar Maria

  Sådan! Hold nu jeres mund og skrub af, jer med ondt i røven. Det var dog utroligt!

 • Svar Mette O

  SÅDAN!! Godt sagt, hvad bilder folk sig ind?! Er flad af grin over din indkøbsliste det er SÅ fedt at du gir tilbage på den måde ✌️ – glæder mig til at se fotos af alle jeres indkøb

 • Svar Zelina

  HØRT

 • Svar Pernille

  Utroligt som andre folk kan blande sig.. Selvfølgelig skal de penge i har solgt for, gå til lækre ting til jer selv.! Man kan ikke redde hele verden, og det skal man heller ikke, og du har givet et fint beløb til flygtningene, så hvorfor skal du dog give mere?! De folk som synes du skal give mere, må vist i stedet have hænderne op af lommerne og donere mere (end de måske har givet), hvis de ikke mener flygtningene har fået rigelig af dig 😉

 • Svar Lea Jensen

  Godt skrevet og en meget flot donation :-) når jeg sælger børnenes ting/tøj får de pengene ind på deres konti eller i sparegrisen og kan så købe det de har lyst til for dem ligesom jeg selv får pengene når jeg sælger nogle af mine ting. Nyd dine sko, slik og legetøj (jeg er sikker på at i HAR brug for det :-) )

 • Svar Heidi

  Yeaarrh! 😀 Thumbs up!

 • Svar Sara
 • Svar Caroline

  præcis! Godt indlæg mascha :-)
  Jeg var en af dem som var forbi og købte noget af dit tøj, og synes det er helt fair at du får pengene selv…
  Tak for godt loppemarked og behandling i weekenden:-) og hvor er din datter sød! kh Caroline :)

 • Svar Christina

  Sådan Mascha! Jeg kan godt forstå dig – og om du bruger pengene på snolder, en ny bil eller noget helt tredje er op til dig :) Man kunne starte med at glæde sig over, at pengene højst sandsynligt bliver brugt, så der holdes gang i Danmark – det er til fordel for alle :)

 • Svar Jette B

  Godt brølt “løve”.

 • Svar Anja S.

  Highfive!

 • Svar Belinda

  Du skal fanme ikke stå til regnskab for noget, gavmilde person. Forstår 100% din reaktion.

 • Svar Sarah

  Sikke nogle sinker hele bundet :-) Læste godt kommentarene. Når jeg holder loppemarked, så donerer jeg da heller ikke pengene til en organisation (sælger for at få råd til nye ting), så hvorfor skulle du ikke også gøre det?
  Godt indlæg!

 • Svar Camilla

  Godt brølt!! Så fordi man er kendt, så må man ikke have lov og sælge sine EGNE ting, beholde pengene og købe nyt? Hvor ER det latterligt!! Synes da det er en fantastisk ting at lære sit barn at genbruge 😀 Hollie lærer da også af, at hvis man sælger ud af alt det gamle, man ikke bruger, så kan man få nyt.. Det er da en fantastisk ting at have med videre i livet :)

 • Svar christina

  Jeg krummer nogle gange tæer når jeg ser hvad folk kommenterer på. Dejligt at du tager bladet fra munden – du skal sgu ikke stå til regnskab for hvad penge fra et privat loppemarked går til. Synes i forvejen du gør dit for at hjælpe folk i nød.
  Så nyd du/I bare slik, legetøj og Chanel :)

 • Svar Malene

  Fedt Mascha

 • Svar Pernille

  Folk har fandme så travlt altså. Jeg kan blive så træt!!

 • Svar M

  DEJLIGT med sådan et indlæg!! Tænkte præcis det samme da jeg læste indlægget i nat da jeg ikke kunne sove… Dejligt dejligt TAK !! Satme på sin plads :)

 • Svar Mette

  Du er så sej :-)

 • Svar Rikke

  Hvad kommer det egentlig andre ved hvad i bruger overskuddet fra jeres loppemarked på? Det er da et kæmpe arbejde og i har sikkert brugt rigtig meget tid på det, så køb den største pose slik, det nyeste legetøj og de fedeste sko, og hav stadig go samvittighed, for som de skriver, du gjorde dit til at smide 25000kr i puljen, det er da vist mere end de fleste andre kan sige de har givet, jeg har i hvert fald ikke…… Go dag

 • Svar n

  Sådan Mascha!

 • Svar Iben

  AMEN! :-)

 • Svar rikke

  Bare gi den gas i sko og slik butikken 😉

 • Svar Mie

  HELT ENIG!!! Læste det godt igår og blev sgu så sur og vred! Små dumme trunter!

  Jeg glæder mig til at se hvad du finder på at forkæle jer med❤️

 • Svar Anja S.

  SÅDAN!!
  Hvorfor i alverden skulle du gøre anderledes end alle andre :)

 • Svar PetiteP

  HØRT! Folk er sgu så frelste! Har de mon selv doneret tænker jeg… Og der er masser andre steder at støtte end liiige flygtninge, det er fordi det er højaktuelt nu – det er jeg med på… Men… Ej, Mascha, brug I pengene på snoller og Hollie ønsker :-) God fornøjelse skal lyde herfra :-)

 • Svar Susan

  Godt brølt!
  Synes personligt at det er en god læring for hollie nolia at hvis man sælger er der rød til nyt. Jeg håber hun får en masse lækkert legetøj for de penge hun/I har tjent på det gamle legetøj :-)

Efterlad din kommentar

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet