Crazy mandag + Chanel-held!

Det købte Hollie Nolia for loppepengene…

IMG_4089IMG_4089

I går var dagen hvor vi gik ud og købte nyt legetøj for loppe-pengene. Vi tog hendes sparebøsse med da vi hentede hende i vuggeren, og gik direkte ud for at fyre dem af. Det blev til lidt forskelligt, men specielt denne baby, som man kan børste tænder på. Man fatter næsten ikke hvor dumt det er, at tandbørsten ikke kan komme ind i munden på den! Men anyways, så er hun SÅ glad for den. Hun ville hverken spise middagsmad eller aftensmad, så vågnede meget sent og græd af sult. Det resulterede i at hun kom ind i mors seng, fik det lille bord op i sengen, et glas mælk og en lun bolle. Så kiggede hun lidt med på min film, og baby sad troligt ved siden af – se dem lige 🙂

IMG_4099

Image Map

Næste indlæg

Crazy mandag + Chanel-held!