Look: Zulu Comedy Galla 2015

ZCG2015: What really happened!!

FullSizeRender-8FullSizeRender-8

Jeg havde sådan glædet mig til en aften ude i byen, men som man måske kan se, så havde jeg det virkelig ikke godt. Vi havde ellers de bedste pladser, med fantastisk underholdning lige for næsen af os, og jeg elsker at være i operaen og hilse på alle de dejlige mennesker og mærke den glade stemning og se de de flotte outfits. Jeg opdager lige at det var den smukke Sarah Grünewald der sidder bag mig her, sammen med hendes mand. Hun var såååå flot i smuk kjole og flabet hår.

FullSizeRender-9

Rasmus Bjerg er igen i år vært på showet, og han er fandme sjov altså! Men hvis jeg lige skal trække stolthedskortet, så er der i mine øjne ingen der overgår Mr. Andreas Bo. Han var med i et indslag, og det var SÅ sjovt og godt. Jeg elsker når han spiller skuespil (og når han er sjov, bevares), men lige sådan noget her er jeg vild med, det skal I altså se. Mener det er på søndag de sender det.

FullSizeRender-10

Jeg måtte desværre smide håndklædet i ringen, da jeg fik feber og havde svært ved at styre snotpapir og snøften, så vi måtte gå i pausen. Øv, øv, øv, øøøøøv!!!! Men jeg gav det da en chance, og var da også fin i en lille times tid. Sjovt som jeg pludselig slet intet fejlede da jeg stod på den røde løber 😉

FullSizeRender-7

Næste indlæg

Look: Zulu Comedy Galla 2015