Turen i luftballon...

Til Flying Superkids show

IMG_0732IMG_0732

Lige udenfor vores dør er der slået stort op med telt, hoppeborge osv. Det er Flying Superkids der laver show i Ørestaden (og sikkert resten af landet), og det var vi inviteret til. Vi var også med sidste år, men der var det for meget for Hollie nolia. I år havde hun høreværn på, og var meget optaget af at se alt det de kunne – de hopper HELT op i luften jo 🙂 Det var et godt og dejligt show, som børnene var vilde med. Tror det ca. varer en time, så er der 20 min. pause, og så ca. en time mere. Efter første runde ville hun bare gerne ud og hoppe selv, så det gjorde vi. Det er stadig for lang tid at sidde stille, så vi nød bare det der var tålmodighed til. Der blev spist mange popcorn, og mor her drak chiliøl. Damn det smager godt! Andreas og mormor var i øvrigt også med.

Næste indlæg

Turen i luftballon...