Jeg har lavet flabede kødboller!
Tro det eller lad vær’, jeg har simpelthen, helt frivilligt, lavet mad. Det er nu ellers ikke noget jeg er meget for, men det er både dyrt og besværligt at løbe rundt på strøget efter morgenmad og middagsmad hver dag, så nu gør jeg noget ved det. Jeg laver nogle store portioner af div. sunde snacks og retter. Dette er én af dem, og de her deller/kødboller smager SYGT godt! Jeg fandt opskriften i en af Anne Bech’s bøger.
Opskrift:
450 g hakket oksekød
1 æg
2 fede hvidløg
1 rød chili (jeg tager stenene ud)
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk mynte
1 håndfuld friske koriander
1 tsk peber
1 tsk salt
1 tsk gurgemeje
1 tsk kanel
1 tsk spidskommen
Så kan der snackes fra køleskabet, eller lige til at tage med på kontoret.
Jeg lavede en dip til, som smager frisk og dejligt.
3 spsk skyr
1 presset lime
friskhakket mynte
lidt balsamiko
lidt fishsauce