✕
Chri Chri b-day bash!

Falleret party-dronning…!

IMG_0643IMG_0643

Det var det bedste billede jeg kunne finde 🙂 Men hvorfor h… skal der ogsĂ„ vĂŠre sĂ„ mĂžrkt pĂ„ PS?? Well, jeg fandt lidt billeder fra i lĂžrdags, hvor jeg var ude og fejre min fĂždselsdag med disse veninder. KĂŠft hvor er jeg egentlig heldig, at ha sĂ„ mange dejlige mennesker omkring mig. Det har ikke altid vĂŠret sĂ„dan, men jo ĂŠldre jeg bliver, er det nemmere at skelne skidt fra kanel. Vi havde en dejlig aften, men det er godt nok ikke sĂ„ ofte jeg kommer ud mere. Jeg ved jo nĂŠrmest slet ikke hvor man skal gĂ„ hen! Det er jo en falliterklĂŠring for en falleret party-tĂžs som mig.

MĂ„ jeg minde om overskrifter som: “Danmarks ukronede party-dronning Mascha Vang”!!

Ja, ja det kan jo gĂ„ tilbage for enhver 😉

IMG_0636

Undervejs smed jeg dette billede pÄ Instagram (fÞlg mig HER), og jeg vil lige slÄ fast at det altsÄ IKKE er en cigaret jeg har i hÄnden! Det er sÄdan en vandpige-ting, som er helt uskadelig.

IMG_0713

IMG_0716

Efter at ha’ jokket rundt i vĂ„de pytter af drinks, forsĂžgt at danse og droppet at hĂžre hvad nogen sagde til mig, smed jeg hĂ„ndklĂŠdet i ringen og tog hjem fra en rute der lagde vejen forbi PS Bar, et hyggeligt sted jeg ikke husker hvad hedder, FUGU hvor vi mĂždtes med min veninde Mai-Britt og Christiane SM og sĂ„ videre pĂ„ ZEN hvor det var hyggeligt at hilse pĂ„ gamle venner, dĂžrmĂŠnd og lige lure pĂ„ hvor smuk Nina-fucking-Agdal i virkeligheden er. SĂ„ stĂ„r man der med mascara nede pĂ„ kinderne, og stadig kun nĂ„r pigen til hoften, pĂ„ trods af hĂžje hĂŠle der gĂžr afskyeligt ondt. SĂ„ tog jeg fandme hjem! Men sikke en dejlig aften 🙂

IMG_0717

Det var hvad det kunne blive til af outfit-pic… Sorry, haha 🙂

IMG_0718

NĂŠste indlĂŠg

Chri Chri b-day bash!