Er du tilstede i nuet?

En værre lille raket (ikke nogen bamse)

IMG_0894IMG_0894

Jeg bliver så glad når jeg ser på disse billeder. Mit lille fyrværkeri af en datter 🙂 Om 2 måneder bliver hun 3 år, og i dag er hun på besøg i børnehaven – det er stort! Det er hun dog ikke, hihi. Da hun var gået ind i den stoooore bus, og sad der op ad vinduet med kæmpe store spændte øjne og flad næse op ad ruden, bliver en anden dreng bedt om at sidde ved siden af hende. Han troede simpelthen hun var en bamse, haha! Lille bitte Hollie Nolia, og med dutter i håret. “Jeg er ikke nogen bamse” 🙂 Hun går nu i småbørnsgruppen, indtil der er plads i børnehaven. Jeg synes det er helt vemodigt, for jeg eeeelsker den vuggestue. Så dejlig og hyggelig. Bare duften får mig til at ønske det var mig der skulle være der en hel dag.

En rigtig lille bandit er hun, og med selvtillid man ikke kan skyde igennem. Aldrig genert og stormer ud i livet, med sine bare 10 kg og 83 cm. Vores lille raket.

SÅ klar…

IMG_0930

Næste indlæg

Er du tilstede i nuet?