Min modeuge...

50% på ClubMascha spaophold i jylland

IMG_1093IMG_1093

For nylig var jeg på forkælelse på Himmerland Golf & Spa Ophold, som ligger lige i området hvor jeg er opvokset. Ude hvor der er HELT stille og roligt. Jeg har sammensat et godt tilbud til jer på ClubMascha som består af:

  • 1 x overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet
  • 1 x entré til Nordic Spa inkl. spagave
  • 3-retters gourmet menu
  • Fri adgang til pool & fitness

 

I alt for 2 personer, med en rabat på 50% KUN 1350 kr. (2705 kr.).

Køb det på ClubMascha HER

Selve stedet er ret stort, da det er et golfområde – et meget populært et! Men det er nu mere spa området der lokker mig afsted. Der er en masse spændende bade, områder, kolde og varme bassiner man kan dase rundt i, eller sidde og få lidt tapas, vino, champagne og jordbær. Jeg er til det hele! Andreas tog sig af tjansen at “anmelde” en omgang massage. Jeg skulle hilse og sige at det var den bedste nogensinde, men jeg vil skåne jer for hans selfies undervejs, som bla. viser en sparsom engangstrusse (jeg vurderer der er tale om en g-string!!).

Skal man hoppe i det kolde bad?? Ja! Og så bobler bagefter…IMG_1095

Maden på stedet er uden at overdrive, virkelig virkelig god. Det samme er vinene. Vi var så heldige igen at få æren af at blive forkælet af Michael, der på bedste vis præsenterer maden og fortæller gode historier om vinene – vi er vilde med ham! Det må være meget værdifuldt for sådan et sted, at have så gode medarbejdere, som de har.

IMG_9743

Jeg synes næsten det skal nævnes, at det er et ENORMT familievenligt sted. Der er noget for alle aldre. Gode restaurationsmuligheder for de kræsne, og samtidig muligt for teenagerne at rende ind og få en bakke fritter, når de leger i vandrutchebanerne, eller de andre sjove områder. Man kan også samle familien og bowle… Der er ret mange muligheder, også badeland for dem med babyer.

IMG_1104IMG_1105

Næste indlæg

Min modeuge...