Gone coconut-nuts!

Vores hotel. Her bor vi…

IMG_7388IMG_7388

Vi har i nu en lille uge boet her på et skønt lille danskejet hotel, lige ned til vandet i Alanya.

Hotellet er i stilet og super lækker skandinavisk design, vil jeg kalde det. Det er ikke sådan et charterhotel, men en lille hyggelig perle med fedt design og virkelig god service. Jeg vil meget gerne ligge på andet end hvide plastikmøbler når jeg er på ferie, og vil gerne kigge på noget mit øje finder pænt. Kombinationen af grå nuancer, beton, sort flettede møbler, grønne planter osv. er lige mig. Der er kun den lille pool (som egentlig er god til børn), og stranden er sgu lidt lakrids. Men da jeg ikke selv går i vandet betyder det ikke noget for mig. Vi bor i suiten med den store terrasse lige ud til vandet, som I ser på et af billederne. Her sidder jeg og skriver lige nu – jeg elsker det!

I går kiggede familien Seebach (Rasmus, kæreste, familie og crew) forbi til champagnebrunch, og jeg tog så med tilbage til deres Hotel Augusto, hvor vi hyggede hele dagen og aftenen. Det er dælan-edme også et lækkert hotel!! Men man må ikke have børn der.

Hotellet her hedder En Vie Beach, og ligge helt perfekt i forhold til byen, hvor man kan gå ned til alt det sjove på 10 minutter.

Næste indlæg

Gone coconut-nuts!