Sikke vi hygger os....

Til Andreas Bo show + ferieregler

IMG_7839IMG_7839

Fandt disse billeder fra da vi var til Andreas’ show i Alanya. Hollie Nolia var med og havde en fantastisk aften. Hun skreg af grin, hvinede og klappede alt hvad hun kunne. Hun havde hjemmefra fået at vide hun skulle sidde pænt og være stille, når vi ikke klappede og grinte. Hun gjorde det SÅ godt 🙂 Hun var ellers så fin i kjole, og var meget opsat på vi skulle til “fest”, men der var ulideligt varmt, så kjolen røg undervejs.

Når vi er på ferie har vi ingen sengetider eller regler for kost, og det fungerer fint for os. Hun får alle de is hun kan spise (og det er mange!), cola (og naturligvis vand), pizza og hvad der ellers er til at lokke i et barn når der er 35 grader. Hun sover heldigvis en lille middagslur, og så er der fuld knald på indtil vi alle går i seng sent om aftenen. Hun får hendes vitaminer som jeg har med herned, og ellers er jeg sikker på hun overlever en uge i snask og smovs som os andre.

Næste indlæg

Sikke vi hygger os....