Forbandede Medina!!

FRI FRAGT på olier+aronia!!

IMG_8811IMG_8811

Så blev man lige i sommerhumør, og besluttede at gøre juli måned på Maschavangshop.dk til FRAGTFRI MÅNED, på MK olie og aronia 🙂

Det er lige nu hvor solen kysser din hud, at det er godt at huske sit olieshot (altså det er det jo altid), men vi ved hvordan en vindrue der ligger i solen kommer til at se ud, ik… Og hvem gider ligne en rosin? Jeg har gennem tiden skrevet meget om olieshots på bloggen, og har samlet en masse indlæg om det. Så dig inn, der findes svar på de fleste spørgsmål.

Find en række indlæg med masser af facts HER

Meget populær er bl.a. W olien, som man tager sammen med en Aronia af eget valg. Det MK olie W gør er, at den regulerer fugtigheden og elasticiteten i huden, og forebygger/mindsker rynker omkring øjnene. Den hjælper huden, finger- og fodnegle samt håret til et sundt udseende. Det er ligegyldigt om du har fedtet, uren eller tør hud – olien virker stabiliserende på huden og fjerner urenheder indefra. Olien er en stor hjælp til mennesker som lider af eksem, Rosacea, hyper-pigmentering, tørre hænder, fødder, negle og spaltet hår. Hvis olien indtages dagligt forebygger den for tidlig aldring af huden. Olien kan både indtages som en sund hud-kur og ved juice-og grønsagskure, men også for at opnå større energi, velbefindende og kropslig balance. For at få et varigt resultat bør olien indtages dagligt.

Hvilken olie passer til dig?

W = Kvinder over 20 år, og dem der ammer.
O = Piger og drenge under 20 år, samt gravide.
M = Mænd over 20 år.
Aronia A og N = Skal tages sammen med en af olierne. Forskellen på A og N er, at A er sødet med æble og N er neutral. N er mere koncentreret, A er nok det børn er mest glade for. Jeg tager selv N, og det får Hollie Nolia også.

Olierne købes HER, aronia købes HER.

Sådan tager du et olieshot…

Jeg sjusser den bare lidt, det kommer sig ikke så nøje. Men er du nazi med det, så skal du tage 2 spiseskefulde olie + 2 spiseskefulde aronia og blande det sammen. Det skal du gøre 1-2 gange om dagen. Jeg gør det morgen og eftermiddag. Produkterne skal opbevares i køleskab.

IMG_8816IMG_8818IMG_8821

…NED MED DET…. OG SKÅL FOR POKKER!!! 😉

Næste indlæg

Forbandede Medina!!