Går I glip af det her??

Dét skal jeg på min fødselsdag!!

4277935110_1e83fd5a034277935110_1e83fd5a03

Jeg kan næsten ikke vente til i morgen hvor jeg har fødselsdag, for jeg skal nemlig noget helt særligt. Jeg skal flyve i luftballon!! Der er nok ikke noget jeg har ønsket mig mere, i mange mange år. Faktisk startede min fascination allerede tilbage, da jeg så Pippi Langstrømpe flyve i en. Og det er alligevel nogle år siden 😉 Det bliver det fedeste i hele verden, og håber bare vejret holder. Hele dagen er jeg på kontoret, hvor jeg holder drop-in fødselsdag for mine venner. Så kan de komme forbi løbende på dagen, når det passer dem. Jeg er sikker på det bliver hyggeligt – selvom der ingen stole er, nu hvor Andreas har nappet dem allesammen. Det havde jeg ikke lige tænkt over.

Så lige et indlæg fra 2011 (her), hvor jeg også håbede at prøve det engang 🙂

 

 

Næste indlæg

Går I glip af det her??