Nu i nye espadrillos fra Kenzo

Velkommen til Monte Carlo

IMG_5661IMG_5661

Så er der nogle billeder fra Monaco. Hold nu op hvor var der dejligt vejr! Min Chanel-pusher Martina og jeg smuttede et døgn ned i solen, spiste dejlig mad og shoppede på livet løs. Det var hårdt, men nødvendigt 😉

Hver gang bliver jeg overrasket over hvor magisk og virkelig småt Monte Carlo er. Men jeg elsker stedet, frirummet, palmerne, tankerne om Grace Kelly og at det i virkelig heden er alt, alt for meget. Jeg tror heldigvis slet ikke man kan udtale ordet jantelov dernede. Så befriende!

IMG_5613IMG_5581IMG_5784IMG_5799

Forbindingen røg sgu. Kunne jo ikke gå sådan rundt, selvom den ikke var meget for det. Men jeg var fornuftig i et par flade sandaler. Fra Hermès, bevares 😉

IMG_5594

Jeg browsede de lækre butikker igennem, og de har jo ALT. Jeg skal nok vise jer de ting jeg har købt.

IMG_5777IMG_5585IMG_5584IMG_5774

Næste indlæg

Nu i nye espadrillos fra Kenzo