Det her er typisk Andreas...

Lette mellemmåltider to-go

IMG_6235IMG_6235

Dette var min morgenmad i dag. Efter en travl morgen med en hys mini-me, nåede jeg lige denne omgang i bilen efter min EMS træning. Burde nok have været før, men kan ikke både synge til høj musik og spise samtidig – skulle lige i gear 😉

Jeg fik i sidste uge en kasse ind ad døren, men en masse sunde snacks og lækkerier fra Appesize. Det er gourmetkokken Thomas Rode der har designet måltiderne i disse kasser med powersnacks, små måltider og diæter. Det er super smart og let at have med omkring, eller til lige at snuppe den der lækkersulten-trang, på en god måde. Min egen favorit er figenstangen med solbær, den smager nærmest som slik og jeg har ikke engang dårlig samvittighed bagefter.

Da jeg starter på juicekur i morgen, har jeg trappet ned på alt sukker, lyst brød, kaffe, alkohol og alt det sjove. Så er min krop klar! Jeg har snacket disse produkter som er glutenfrie og består af nødder, bær, kerner, frugt, birkesaft, kokosvand og tørret kød (det der med køddet, har jeg det stadig lidt svært med). Thomas Rode laver det naturligvis kun af super gode råvarer, hvis man kender ham ret – han ligner heller ikke en der lever af pizza, vel. Jeg har engang kæmpet mod ham på Fangerne på Fortet, og husker at vi skulle ud til fortet i en vild gummibåd med FULD fart på. Jeg kunne vælge at klamre mig til Pelle Hvenegaard eller Thomas Rode. I kan tro jeg sugede mig fast som en igle til den overarm, og det var ikke Pelles! 😉

Jeg har fået lov at give mine læsere en rabatkode på 10%, som gælder indtil d. 3/7.

Rabatkoden til Appesize er: mascha10

IMG_6119

I den kasse jeg har fået tilsendt, er der alle disse ting i. Den hedder Rode Adventure. Så er der til 11 dage, hvis man spiser 4 små måltider om dagen.

Det kunne være:
Morgen: 1 skive stenalderbrød ( evt. med pålæg ).
Formiddag: 1 nødderulle.
Frokost: 1 pose nøddemix (25 gr.) + 1 drik eller 1 pølse + 1 drik.
Eftermiddag: 1 pose nødde/bærmix (40 gr.).
Aftensmad: Dette er dit frie måltid som du selv skal lave.

diaet_adventure_5_1

Jeg laver en lille skål på kontoret, som jeg napser af. Det er faktisk passende portioner, og så ved jeg hvad der er “ok” at spise. Jeg har før åbnet en pose mandler, og det er jo IKKE meningen man skal spise til den er tom!

IMG_6120

ANNONCE

Næste indlæg

Det her er typisk Andreas...