Detaljer på en hverdag

Jeg sælger Henrik Qvortrup!

CpN5p8tVCpN5p8tV

SÅ for dælan… Nu skal I hjælpe mig! 🙂 

Min virksomhed ClubMascha er stadig Superinvestor i konkurrencen på NOVA FM, hvor jeg samler ind til Familier Med Kræftramte Børn. Lige nu har jeg fået denne udfordring, hvor jeg har 24 timer til at sælge Henrik Qvortrup!! Alle pengene går direkte til børnene, som får nogle dejlige dage for de penge – et lys i en ellers sygdomspræget hverdag.

Så har du en virksomhed, eller kender én der kunne se det sjove og spændende i at få ham ud og fortælle til et arrangement, så gør du/I en rigtig god gerning, og får noget spændende ud af det. Men jeg har ikke længe til at sælge ham! 

Kun seriøse henvendelser med bud over 30.000 kr. til bloggermascha@gmail.com

Henrik Qvortrup har de sidste 20 år spillet en afgørende rolle i dansk politik og i den absolutte top af medieverdenen. Han er tidligere politisk kommentator på TV2 og har tidligere bl.a. været spindoktor for tidligere NATO generalsekretær Anders Fogh Rasmussen samt været chefredaktør på Se og Hør.

Henrik Qvortrups foredrag tager udgangspunkt i alt fra pressens rolle i samfundet og erhvervslivet til Henriks egen meget spændende karriere i toppen af dansk politik og medieverdenen. Henrik Qvortrup vil også give tilskuerne sin egen analyse af den nuværende politiske situation i Danmark, og komme med sit eget bud på hvad vi som land og erhvervsliv kan forvente af de kommende år set i en politisk optik.

Henrik Qvortrups foredrag vil også handle om at blive væltet omkuld af en medie-tsunami. Og om at rejse sig igen. Henrik vil give en personlig beretning om at være manden, det i offentligheden er kommet til at personificere SE og HØR-sagen. Henrik vil berette om, hvordan det er fra én dag til en anden at se sin professionelle tilværelse blive vendt på hovedet. Men også om at smage sin egen medicin. Han vil også komme ind på sin nye bog.

Henrik Qvortrups foredrag er en god blanding af anekdoter, brugbare betragtninger og det hele krydret med Henrik Qvortrups glimt i øjet og udprægede ærlighed !

Foredraget har en varighed af ca. 1 time og Henrik Qvortrup svarer gerne på spørgsmål efterfølgende.

Henrik Qvortrup kommer til køber uanset location indenfor Danmarks grænser og afholder foredraget for alt fra 2 personer til flere hundrede personer så mulighederne er ubegrænsede.

Næste indlæg

Detaljer på en hverdag