50% på GLAM Tattoos

Jeg er SÅ klar til sommerferien

IMG_6111IMG_6111

Jeg så dette sæt på en anden blogger for nylig, og blev helt vild med det… Det må blive et af sommerens favoritsæt. Forunderligt nok, eftersom jeg jo ellers slet ikke er til farven blå. Men tanken om 2 ugers ferie, og lune aftener i flade sandaler… Så er disse to sæt her da så fine. Jeg tænker det ville være perfekt hvis vi skulle til Grækenland, men det bliver det nok ikke lige. Og så tænker I nok, hvorfor jeg ikke har det på? Jooo, det er såmænd fordi jeg i min bestilling var en anelse for optimistisk. Eller rettere en juicekur og en tanning forud for virkeligheden… Eller deres kundeservice bare var en anelse for hurtig i leveringen 🙂 Men jeg garanterer at det passer om 2 ugers tid. Det skal det!

Jeg har fundet sættet på siden Coos.dk, og det kostede egentlig ikke alverden. De har nogle ret søde sommerkjoler og jumpsuits, som er lette at have med på ferie. Så kan jeg både bruge dem til stranden og restaurant om aftenen. Vil dog lige gøre opmærksom på, at man skal tage det større end man ellers ville gøre. Mit er en M, og jeg skulle nok ha’ haft L.

Jeg kan da lige se mig, iført dette og en stråhat… Og en bog, under en palme, ved poolen, uden børn, med en drink…. Det bliver godt.

Sættet finder du HER, og dragt HER. Bemærk lige at modellerne har tattoos på 😉

IMG_6113

Som medlem af Coos Fashion Club, kan man optjene point ved både køb, oprettelse af konto og henvisning af venner – så 50 kr. er hurtigt optjent.

IMG_6114

ANNONCE

Næste indlæg

50% på GLAM Tattoos