50% på GLAM Tattoos

ClubMascha giver en kvart million til velgørenhed!

IMG_5855IMG_5855

Ja, du læste rigtigt. Jeg er SÅ stolt jeg er lige ved at revne! Jeg var inde hos NOVA da min virksomhed ClubMascha.dk gerne lige ville aflevere en check på EN KVART MILLION KR.!!! Pengene går til Familier Med Kræftramte Børn. Tænk jeg er indehaver af en så sund virksomhed, der har mulighed for at hjælpe andre… Og det er jo i virkeligheden kun muligt, fordi jeg har jer, det støtter mig. Tak!

ClubMascha er den virksomhed der har lavet det største beløb, i konkurrencen om at skabe vækst til det velgørende formål. Det er altså penge fra salget på ClubMascha.dk der er doneret, samt et par fantastisk gode auktioner.

8G0A3103

Det store maleri, som Hornsleth lavede af mig, blev solgt for 50.000 kr. til Kronborg & Jensen Entreprise Aps. Jeg ved at det betyder rigtig meget for indehaveren af firmaet, at hjælpe Familier Med Kræftramte Børn, da han selv har sygdommen tæt inde på livet – desværre. Derfor stor TAK for at hjælpe andre i lign. situation.

IMG_6079

Faktisk solgte jeg jo Andreas, og han gik for 60.000 kr. til fitnesskæden Fit & sund. Tak for det! FMKB gør en masse godt for nogle syge børn, så de og familien kan få et glad grin midt i sygdommen. Det håber jeg også I får, når Andreas Bo kommer og laver show for jer – han er glad for at kunne hjælpe med at støtte op om projektet, og skabe glæde. Jeg vil dog gerne have ham retur bagefter 🙂

Værterne på NOVA og jeg… Vi er glade!

IMG_5866

TAK for jer alle sammens støtte, ved at handle på ClubMascha. Det handler ikke kun  om at tjene penge til dyre tasker og sko, når ClubMascha giver jer gode tilbud. Min partner Lotus og jeg er begge mødre med store bløde hjerter, og vi vil gerne gøre en forskel, når vores succes tillader det. Det gjorde det her 🙂

Jeg er SÅ stolt over denne pokal, der får ærespladsen på kontoret!

IMG_5857

Næste indlæg

50% på GLAM Tattoos