Bahamas: Gamle feriebilleder

Shopping: Lækkerier i Copenhagen Designer Outlet

IMG_2540IMG_2540

Hahaha, mig der ikke kan bestemme mig, blandt alle lækkerierne – og Maiken stod lige på lur med kameraet 🙂

Vi har været inviteret en tur ude i Copenhagen Designer Outlet, og jeg vil med det samme fastslå, at det ikke var MIG der købte lækre flødeboller og flabet ost. Mig, jeg angreb (næsten kun) juicebaren. Efter vi havde shoppet rundt, og af flere i centret var blevet opfordret til at gå igennem deres madmarked, Staderne, måtte vi lige forbi. De har et stort udvalg af delikatesser, der enten kan tages med hjem, eller man kan snuppe noget med når man shopper. Der er også lige åbnet en sushi restaurant derude.

cdo2

Jeg ved jo selv hvordan der er at komme rundt med barnevogn, oppakning, ny baby, lille vild baryler og skal på toilettet, amme osv. Copenhagen Designer Outlet skal virkelig have ros for deres sprit nye, og flotte faciliteter. Det er stort, gennemtænkt og let at komme til og igennem. Toiletterne er giga store, med store spejle og alt er bare i orden (det er eddermame ikke nogen selvfølge i centre). Babyloungen er ren, stor og har alt hvad man har brug for. Så et godt sted at tage hen med børnene, uden det er besværligt. Det kan godt være de andre syntes det var lidt over the top, at jeg var så begejstret for et toilet, men det er fandme upgrade af hvad jeg er vant til, og så skal man da huske at nævne det.

cdo3

SÅ skal der shoppes…!!! Det er jo et outlet, så der er altid gode priser. Centeret (de indfødte kalder det CDO) ligger 20 min fra København, lige ved siden af City2 i Taastrup. Det er lige mellem mig og Hollie Nolias far, hvilket egentlig passer mig helt fint 😉

IMG_9416

IMG_9313

IMG_9318

ANNONCE

Næste indlæg

Bahamas: Gamle feriebilleder