Optagelser på kontoret i dag

Kommer du til kaffe??

IMG_3974

IMG_3974

Anne Bech og jeg var jo i Sverige i weekenden, og talte faktisk en del om forskellen mellem danskere og svenskere. Vi var meget imponerede over den store forskel på serviceniveauet, og glade snakkesagelige svenskere. Helt ærligt, så er vi ofte nogle værre gnavpotter herhjemme. Hvor ofte taler du med den der sidder ved siden af dig i bussen, i køen i supermarkedet eller bare giver et kompliment på gaden? Anne og jeg fik en 2 timers behandling, hvor vi blev guidet rundt i behandlinger på egen fod. Altså i et spa område. Ofte er man to og to, men der var kun os, og en ældre dansk dame. Vi hørte denne dame henvende sig til nogle svenskere i omklædningen, og synes det var sødt og rart at høre på hendes imødekommenhed. Da vi tre så skulle tilbringe 2 timer sammen, og man måske er lidt stille i sådan et forløb, var det tydeligt at mærke at damen gerne ville tale. Der var også nok at fortælle om, med 3 børnebørn, alle drenge 🙂 Vi havde sådan en hyggelig formiddag, og Anne og jeg talte bagefter om hvor rart det var at møde et fremmed menneske, der slet ikke kendte os, og som vi kunne tale med om alt hvad et menneske lige har på hjertet. Vi skrubbede sågar hinanden i full body tyrkisk bad, og smurte hinanden ind i mudder. Vi kom hinanden ved, gjorde vi! Men hvor var det hyggeligt, og hvor var det rart at høre om alle denne dames skønne feieoplevelser, hendes mands dårlige ryg og hvor gode børnebørnene var til at bygge Lego.

Men hvor ofte tager man sig lige tid eller mod til at møde, og lytte til, et for en, fremmed menneske? Jeg møder rigtig mange søde folk, der stopper mig på gaden, eller kommer og siger hej. Tak for det.

I dag modtog jeg en goodiebag frfa Gevalia, med kaffe, chokolade og fine kopper. Jeg er en heldig kartoffel, I know!

Gevalia har nelig arrangeret en form for get-together-ting, hvor de tager rundt i landet, laver kaffe, sætter sofaer, spiller noget musik og opfordrer folk til at komme forbi til hygge og snak med folk man ikke kender – hvem ved hvem man møder. Jeg er heldig at jeg ofte er inviteret til den slags, men her er alle velkomne, og jeg synes I skal smutte forbi til en kop kaffe. Ses vi?

I kan se mere HER

 IMG_4015

I kan få en kop hyggelig kaffe her: 

Fredag d. 29 – Gammeltorv, 9000 Aalborg
10.30 Starter sampling af kaffe
17.00 Afslutter sampling

Musik
Mørk&Hulshoff – musik v. to akustiske guitarer og sang – 14-17

Lørdag d. 30 – Gammeltorv, 9000 Aalborg
10.00 Starter sampling af kaffe
15.30 Afslutter sampling

Onsdag d. 3 juni – Gammeltorv, København K.
10.30 Starter sampling af kaffe
17.00 Afslutter sampling

Torsdag d. 4 juni – Kgs. Nytorv, København K.
10.30 Starter sampling af kaffe
17.00 Afslutter sampling

Fredag d. 5 juni – Kultorvet, København K.
10.30 Starter sampling af kaffe
17.00 Afslutter sampling

Lørdag d. 6 juni – Landemærket v. Rundetårn, Landemærket 3, 1119 København
10.00 Starter sampling af kaffe
15.30 Afslutter sampling

ANNONCE

Næste indlæg

Optagelser på kontoret i dag