FaceTime, chokolade & putte

20% RABAT på karnevalskostumet

16036495529_04b64b1538_o16036495529_04b64b1538_o

Næste weekend er der Aalborg Karneval, og jeg glæder mig mere end man kan forestille sig – jeg er jo nemlig DRONNING af årets Karneval 🙂 Det blir den vildeste fest, og jeg håber da også I skal med? Jeg kender så mange fra København der tager over til det, og har også selv gjort det før. I kbh er det lidt kikset, men i Aalborg er det simpelthen for vildt! Folk kommer fra hele verden, og hele byen koger, og er sammen om det – I er nødt til at prøve det.

Som Dronning er mit største ønske at møde så mange af mine læsere deroppe som muligt, og jeg har derfor befalet en rabat til jer hos Kostumelandet.dk på hele 20%, og så smider de drinks og fadølsbilletter til Gaden oveni, når I handler hos dem. 

Koden hedder: mascha20

I kan også få en masse inspiration, samt deltage i en fotokonkurrence om en kæmpe fest på deres Facebook

Jeg er så heldig at jeg som dronning skal føre an, og får min egen vogn at køre i. I den har jeg mine egne gæster, og vi har lige fundet kostumer, nogle af os. Min lillebror Henrik og kæresten Dea skal i disse pirat outfits. Kostumelandet har lavet en hel afdeling med kostumer for årets tema Tabu. I kan se dem alle HER

karneval

Når man først går igang med at kigge inde på siden, kan man jo bruge evigheder. Der er så mange gode og sjove. De her er mine favoritter. Jeg har prøvet at lokke nogle af dem i pruttepuden, eller hot dog’en… Jeg ville være smadret af grin hele dagen 🙂

Se alle kostumer HER  (med rabatten kan man få et kostume til ca. 100 kr.)

karneval2

Min kusine Gitte skal være græsk gudinde, og hvis ikke jeg ikke skulle være det jeg har valgt, så ville jeg nok tage denne flotte guldlok. Men hvad jeg skal være vil jeg ikke fortælle endnu 😉 Hvad tror I jeg har valgt?? Kostumet er på siden HER

karneval3

ANNONCE

Næste indlæg

FaceTime, chokolade & putte