Proteinopskrift: Påskeis med mango og appelsin
Hvad med en påskegul is, der smager af sol og forår… Men lavet på LinusPro proteinpulver fra Maschavangshop.dk? Så er det da ikke så slemt igen 😉 Isen har kun tre ingredienser og meget nem at tilberede. Konsistensen er cremet og minder om sorbet. Isen er udover rig på protein både fedtfattig og kaloriefattig, hvilket gør isen ideel som en sund slankedessert eller træningsmåltid. Isen har to forskellige fremgangsmåder, hvor den ene er på ismaskine og den anden er i en blender. Isen vil se så fin ud på påskebordet, hvis man vil prøve noget nyt.
Opskrift på tropisk protein is
Tid: fra 1 time til 3 timer.
Personer: 4 (Ca. 1 liter)
Ingredienser:
Kød og saft fra en mango
Saft fra 2 appelsiner
4 spsk. neutralt LinusPro protein pulver
Pynt:
Frisk appelsin og mynte
Fremgangsmåde 1: Ismaskine (1 time)
Pres saften fra appelsinerne og bland saften med proteinpulveret. Sørg for at alt proteinpulveret er opløst.
Skær frugtkødet fra mangoen og pres resten af saften fra mangoen i appelsinblandingen.
Find en blender frem og blend mangostykker med appelsinblandingen. Lad din blender køre til massen er glat og ensartet.
Rør massen på en ismaskine. Efter ca. 40 minutter kan isen serveres.
Fremgangsmåde 2: Blender/håndblender (3 timer)
Forberedelse:
Pres saften fra appelsinerne og bland saften med proteinpulveret. Sørg for at alt proteinpulveret er opløst.
Skær frugtkødet fra mangoen og pres resten af saften fra mangoen i appelsinblandingen.
Find 2 fryseposer frem. Hæld appelsin blandingen op i den ene frysepose og mangostykkerne op i den anden. Lad poserne ligge i fryseren i ca. 2 timer.
Tilberedning:
Find din blender, hånd blender eller foodprocessor frem.
Skær mangostykkerne fra hinanden med en kniv og knus appelsinblandingen i mindre stykker med en madhammer eller stor ske.
Put mango og appelsinblandingen i maskinen og blend det hele sammen.
Når isen har en tyk, fast og ensartet konsistens er den færdig.
Næringsindhold pr. 100g
Kalorier: 79
Protein: 5,6g
Kulhydrat: 12g
Fedt: 0,7g
Energifordeling pr. 100g
Protein. . . . . . . . . . . . . . . . 28,6 E%
Kulhydrat. . . . . . . . . . . . .63,4 E%
Fedt . . . . . . . . . . . . . . . . . .8 E%