Birgit: Hvad kvinder frygter når de skal føde

Makeup favoritter

ferie2ferie2
1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her

De her ting kan jeg ikke undvære. Hverken på ferie, eller hjemme. Jeg bruger dagligt M2 til mine vipper, så de kan holde sig stærke til de vipper jeg får sat på, og i stedet for mascara, bruger jeg denne sorte, som er beregnet til det. Jeg kunne altså ikke finde den præcise solskinspudder fra guerlain, men jeg har linket til en, som minder om. De fedtede øjenskygger fra Tromborg er hurtige lige at gnide på øjnene med en finger – og vupti, så er jeg ude af døren. Jeg har lige købt nyt MAC i lufthavnen, og det blev til en lidt mørkere feriefarve. Måske lidt for mørk 🙂

affilliate-bjaelke

   

5 kommentarer

 • Maja

  Hej Mascha 🙂 Jeg vil meget gerne finde nr. 2, men linket virker ikke.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Hov, det er rettet nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Jeg har prøvet at google, men jeg kan ikke finde frem til om nr. 2 blot er til at rede de påsatte vipper, eller om den også afgiver farve? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Olesen

  Hej mascha. Nummer 3 beskrives som solskins pudder. Er det ikke mere end blush?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carina

  hvorfor kan jeg ikke finde linket?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Birgit: Hvad kvinder frygter når de skal føde