Godmorgen fra Koh Samui

Flere spa-billeder fra ClubMascha i Himmerland

IMG_8194IMG_8194

Her er lidt flere billeder fra mit spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort. Det ligger i Himmerland, hvor jeg er vokset op. Mange har efterspurgt et spaophold i jylland, så man ikke skal over en eller to broer på vejen til luksus og forkælelse – og det behøver man bestemt heller ikke. I Himmerland har de det hele 🙂 Super lækkert spaområde, skønne behandlinger, virkelig god mad og dejlige omgivelser. Det er derudover også en af de bedste golfbaner, som de nok er mest kendte for, men jeg synes bestemt også deres spa er værd at nævne, og så er det enormt børnevenligt der.

På ClubMascha har vi sammensat et eksklusivt tilbud til jer, hvor I kan spare 40% på et ophold der, og I får meget for pengene – det er nemlig hele idéen med de tilbud jeg tilbyder på ClubMascha.

I får: 1 overnatning for 2 pers. i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet, fri entré til Nordic Spa inkl. spagave, velkomstgave på værelset (velkomstkurv m. sæsonens frugt, hjemmelavet chokolade og 1 flaske vin). 5-retters gourmet menu og fri adgang til pool & fitness.

I alt for 2 pers. 1.809 kr. på ClubMascha HER

Se de andre indlæg om stedet her og her

IMG_8183 IMG_8185    IMG_8246 IMG_8250 IMG_8252 IMG_8255 IMG_8174IMG_8161IMG_8159

Stedet er meget børnevenligt, men ikke noget man bemærker, hvis ikke man selv er til den slags. Stedet er meget stort, og der er plads til alle. Den stille og rolige, romatiske par-oplevelse, eller hvis hele familien skal afsted 🙂 Jeg skal helt sikkert have Hollie Nolia med i deres baby-badeområde!

IMG_8262

 

Næste indlæg

Godmorgen fra Koh Samui