Cirkus, cirkus, cirkus.... Yaaaay :)

Trendhim: Pift manden op ;)

trendhimtrendhim

Er der for lidt MAND her på bloggen? Jeg har tænkt mig at gøre lidt ved det, og starter ud med et par lækre tips til mænd. Det kan være du skal give en gave, ha’ shinet din mand op til et weekendophold, eller til de fyre der jo også kigger forbi bloggen.

Webshoppen Trendhim.dk spurgte hvilke tre ting fra deres site, jeg ville vælge at pifte en mand op med, og det blev til disse her.

Jeg synes ofte mænd går rundt med nogle tarvelige tasker (nej, ikke deres kærester) , der ofte er slidte eller lidt drengerøvsagtige. En lækker taske i god kvalitet er bare lidt federe. UD med den der trælse sportstaske, tak! Denne her har en god størrelse, der hverken er for stor eller lille. Der medfølger lang rem til tasken.

Bæltet er en fin overgangs-ting der er lidt forårsagtig i den flettede look, men stadig i en farve der ikke oser af sommer… For det ér det jo ikke, endnu 🙂

Slipset er min favorit, og rigtig anvendelig til dagligt, eller mere afslappede forhold, end fest og forretning. God til et casual look.

Se flere ting på Trendhim.dk HER
Det var hurtigt og nemt at få det leveret, da deres varer allerede er på lager.

Trendhim.dk er også ved at lancere sit eget online magasin, hvor der er artikler for mænd med inspiration til herremode, barbergrej og andre mandeting! 🙂 I en af deres artikler kan man også læse om kvinders syn på smykker. I kan se den HER

Taske, her / Bælte, her / Slips, her.
slips

annonce-bjaelke

Næste indlæg

Cirkus, cirkus, cirkus.... Yaaaay :)