Nye solbriller til os :)

ClubMascha: 40% på spaophold i jylland

IMG_8264IMG_8264

Så fandt ClubMascha et spaophold til jer i jylland – og hvilket sted!

Det er jo lige her jeg oprindeligt kommer fra, og mine forældre bor få kilometer fra Himmerland Golf & Spa Resort, som jeg har besøgt. Faktisk har jeg tidligere været der, i forbindelse med nogle tv-optagelser, så jeg vidste at det var den gode jyske service, jeg ville møde igen. Om de så havde placeret mig i en iglo, havde servicen opvejet det.

Stedet er kæmpe stort! Der er de bedste golfbaner, flere spisesteder, en svømmehal med vandrutchebane og det fedeste baby-bassin, opholdsområder, bowlingbaner, områder til teenagere, lækre træningsfaciliteter OG det flotteste spaområde. Jeg blev simpelthen så ærgerlig over jeg ikke havde Hollie Nolia med, for det havde hun elsket! Jeg må kigge derud sammen med hende en anden gang – bare lige for at prøve det bassin 🙂

Men nu var det jo heller ikke familietur, men i ClubMascha’s tjeneste jeg var afsendt. Vi har nemlig sammensat et virkelig godt tilbud til jer:

1 overnatning for 2 pers. i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet, med entré til Nordic Spa, og inkl. spagave. Velkomstgave på værelset (velkomstkurv m. sæsonens frugt, hjemmelavet chokolade og 1 flaske vin). Der er fri adgang til pool & fitness, og om aftenen serveres der en udsøgt 5-retters gourmet menu.

Normal pris Kr. 3.015,-

Spar 40 % Kr. 1.809,- for 2 personer

Se tilbuddet på ClubMascha HER

 
Opholdet er gyldig i perioden 1. april til 30. juli 2015.

himm2

 

Næste indlæg

Nye solbriller til os :)