Thailand here we come!!!

Spaaaaaaa time… Til 50% !!!!

IMG_8122IMG_8122

Vi er lige ankommet til Falkenberg Strandbad i Sverige, hvor jeg er oppe for at tjekke at alt er tip-top, til alle jer der var så heldige at nå det første eksklusive tilbud på ClubMascha, som i øvrigt var udsolgt langt hurtigere end vi havde regnet med!!

Jeg vil selvfølgelig gøre mit bedste for at ClubMascha skal være så givende for jer som muligt, så der er trukket i lidt tråde, der gør at vi lige kan trylle et nyt (dog begrænset antal) ophold frem til jer, på Falkenberg Strandbad – bare meget billigere end det første. Dem der var heldige at nå første omgang skal slet ikke føle sig snydt her, det er nemlig ikke helt det samme der tilbydes.

Dette nye tilbud på ClubMascha.dk er for 2 pers. inkl. fri adgang til spa, 1 overnatning og stor morgenbuffet på Falkenberg Strandbad, for kun 972 kr. Det er halv pris, kun til jer!

Hvis I vil være sikre på at være opdaterede omkring nyheder på ClubMascha, synes jeg I skal gå ind og like Facebook-siden. Så slipper I for alt mit spam her på bloggen, men uden at gå glip af noget 😉

Du kan like HER

IMG_8118

Når jeg skriver “vi”, så er det jo fordi Andreas er med mig på arbejde, og har været det alle de andre gange vi også har været afsted. Så er det ikke så slemt at være det tynde øl, hva haha 😉 Jeg er jo nødt til at have en med der kan tage billeder osv… Og der er han så flink lige at stille sig til rådighed. Vi skal være her indtil onsdag (skal jo lige nå at teste div. behandlinger… Kun for jeres skyld), og onsdag er det Andreas’ fødselsdag, så det må da blive en god start på dagen. For fanden, jeg har da glemt et dansk flag til ham! Nå… Måske jeg kan kippe med flaget på en anden måde… Bum, bum…

IMG_8104

Pt. ser det sådan ud udenfor, og det sneede på vejen herop…

IMG_8126

Så jeg lusker lige herind og hygger… Spa området skal jeg nok knipse lidt billeder fra.

IMG_8130

Næste indlæg

Thailand here we come!!!