âś•
Musik-mania pt...

Proteinopskrift: Proteincheesecake!

cheesecake-foto-samantha-fotheringhamcheesecake-foto-samantha-fotheringham

Så er der lige en lille weekend-bandit til jer 🙂

Kender i cheesecakefactory i USA? Jeg elsker, elsker, elsker det sted! Jeg er vild med kage, og især cheesecake… Men, man bliver jo ikke tyk af ingenting. Jeg ved det er en ting der tager lang tid, men for dælan… Proteincheesecake. Det skal næsten prøves, ik? Jeg har mange forskellige varianter af LinusPro proteinpulver pĂĄ shoppen, sĂĄ det er bare at gĂĄ i krig…

Tid: 7 timer (arbejdstid ca. 1 time)

Person: 4

Ingredienser:

Bund:

50 g vegetabilsk fedtstof til bagning
100 g digestive fiberkiks

Vaniljeskyr fyldet:

3 blade husblas
400 g skyr
30 g LinusPro WHEY100 vaniljeproteinpulver
1 citron (saft og skal)
2 dl fedtreduceret piskefløde 21%

Jordbær topping:

300 g jordbær fra frost
3 blade husblas
1 tsk. Perfect Sød eller andet sødemiddel

Tilbehør/pynt:

Evt. friske jordbær, mandler og citronskal.

FremgangsmĂĄde:

1. Bund: Smulder kiksene ved at putte dem i en blender eller ved at lægge dem i en frysepose og presse kiksene med en kagerulle.
2. Bland smulderet sammen med det vegetabilske fedtstof.
3. Hæld kikseblandingen i 4 portionsglas, glas og pres den godt sammen. Stil dem derefter i køleskabet.

4. Vaniljeskyrfyld: Riv citronen fint pĂĄ rivejernet, og pres saften fra citronen.
5. Læg 3 blade husblas i blød i koldt vand i 10 min.
6. Pisk fløden til flødeskum. I en anden skål rører du skyr sammen med vaniljeproteinpulver og citronskal.
7. Tag husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved, og smelt husblassen over et vandbad.
8. Afkøl husblassen ved at hælde citronsaften deri.
9. Hæld forsigtigt husblassen i skyrblandingen, mens du rører rundt. Vend derefter forsigtigt skyrblandingen med flødeskummet.
10. Tag dine portionsglas ud af køleskabet, og hæld vaniljeskyrfyldet over.
11. Stil cheesecaken på køl igen, og lav nu jordbærtoppingen.

12 Jordbærtopping: Hæld de frosne jordbær over i en gryde med lidt vand, og lad dem koge op i 2-3 minutter.
14. Hæld jordbærrene i en blender, og purér dem til en glat og ensartet masse, og smag til med sødemiddel.
15. Udblød husblassen, og smelt den over et vandbad.
16. Lad husblassen køle af, og bland den sammen med jordbærmassen.
17. Hæld jordbærgeléen i dine portionsglas, og stil dem koldt i ca. 6 timer, til geléen har sat sig.

Næringsindhold pr. 100g

Kalorier: 136
Protein: 8g
Kulhydrat: 10g
Fedt: 5,4g

Næste indlæg

Musik-mania pt...