Proteinopskrift: Smoothie med mango og appelsin

Oscar kjolerne. Min mening…

The_Oscars_2014_640x360The_Oscars_2014_640x360

Nåååååhhh… Hvad synes vi så om de der Oscar kjoler?

Jeg er vild med denne lyse, og den røde. De er begge absolutte favoritter hos mig. Lange, men kig til benet, tilpas med hud, stramme så man kan se de feminine kurver. Jeg elsker dem begge! Smukke, lette og enkle sandaler til (jeg mangler virkelig den slags sko!).

o1

Der er intet der komplimenterer en rød løber, som en grøn kjole. Jeg synes farven og figuren er smuk, smuk, smuk… Men der er noget irriterende over torpedopatterne. Og halssmykket. Det er bare for voldsomt, på en måde.

Den gule kjole er så fin til dem mørke hud. Jeg er vild med denne nuance af gul, men den er bare sjælden køn på en bleg kvinde. Jeg synes den er så fin med bare skuldre og det diskrete bælte.

o2

Aaaaarmen for fanden en gang sørgerlig kødpølsesnask. Øv, øv! Jeg ved næsten ikke hvilken der er grimmest. Jo, den til venstre er nærmest en fornærmelse af den røde løber. Lopez skuffer mig bare. Smuk kjole, ræderlig farve.

o3

Freaky! Altså jeg bliver nogle gange lidt træt af de der gaggede outfits. De her kan jeg ikke lide. Skure handskerne på Gaga, og det røde bælte og klodsede sko på Kidman er ikke særlig elegant. Flot figur, bevares. Er Gaga knocked up siden hun fylder så meget?

Måske er det også fordi jeg synes det er lidt uhyggeligt, at Kidman ligner mere og mere en voksfigur efterhånden.

o4

Næste indlæg

Proteinopskrift: Smoothie med mango og appelsin