Kysseklar til Valentines day ;)

NYT: ClubMascha.dk

Skærmbillede 2015-02-13 kl. 13.42.08

Skærmbillede 2015-02-13 kl. 13.42.08

Juhuuuuuu!!!!! Nu kan jeg endelig dele denne spændende nyhed med jer! Én af de ting jeg længe har gået og arbejdet på, har været at lave ClubMascha.dk. Jeg har sådan glædet mig! 🙂

Se Valentine Spa Ophold til halv pris HER

Jeg kan rigtig godt lide at tage på spa ophold – som i rigtig meget. Jeg elsker at komme væk i en lækker lille oase af skønne dufte, ro, dejlige behandlinger og god mad… Og lidt bobler, kan jeg da vist godt indrømme. Men synes hurtigt det kan blive en bekostelig affære, og jeg kan høre på mange af jer læsere, at I synes det samme. Jeg vil nu sørge for, at I kan komme rundt på eksklusive ophold, som jeg selv tager ud og sammensætter unikt til jer, til fornuftige priser. Vi skal alle nyde godt af dette her fællesskab, vi gennem flere år trofast har opbygget sammen, her på bloggen – og forhåbentlig også i ClubMascha. Så kan vi allesammen få lidt luksus. Det fortjener vi da, ik!

Når nu jeg skriver mig, mig, mig, så er det ikke helt fair. Jeg har nemlig en meget erfaren samarbejdspartner på området, Pernille Lotus, som også er en del af ClubMascha. Jeg valgte den hårde tjans, at tage rundt og teste og godkende opholdene, behandlingerne, maden og champagnen. Lotus fik loppetjansen, med alt det administrative, opsætning, afvikling og papirarbejdet – samtidig med hun lige fødte en dejlig lille datter for få måneder siden. Arbejdet skal jo fordeles 😉

Disse billeder er taget i morges, sammen med et glas champagne HER!!!

PicMonkey Collage-6

Vi vil starte denne lancering af ClubMascha, med et eksklusivt Valentine ophold på Falkenberg Strandbad i Sverige, til næsten halv pris! Så hvis du vil forkæle kæresten, eller I vil forkæle hinanden, i anledningen af Valentines Day, så har ClubMascha sammensat et rigtig godt ophold til jer. Hvis man hellere vil afsted med en veninde, kan man også sagtens det… Man kan jo bare lade være med at nysse.

Læs mere om, og køb Valentine opholdet på ClubMascha.dk HER

Psssst… I får 48% på opholdet, som kun koster 1640 kr. for 2 personer, og I kan tage afsted når det passer ind i jeres planer. Altså kan man give det i gave d. 14. februar, og sammen reservere tid. 

 

40492015-01-09-17-46-55hearts-in-a-row-tumblr-iAPQ1gz

Næste indlæg

Kysseklar til Valentines day ;)