Olieshot til børn. Hvorfor?

Mr. Grey premieren!

IMG_9645IMG_9645

Så var det igår det skete piger. Jeg var til gallapremiere på den enormt hypede film Fifty Shades Of Grey. Jeg har ikke læst bøgerne, og vidste ikke helt hvad filmen handlede om. Det var et rigtig dejlig arrangement i Imperial. Elsker at være til premiere der. Må altså komme ud noget oftere! Jeg havde ikke de store forventninger til filmen, men havde nok regnet med noget… Særligt, på en eller anden måde. Jeg er så ked af at sige det, men kold kæft hvor var den kedelig, og plat. Jo jo, han bor super lækkert og det er sjovt at flyve i helikopter. Men når hun ligger der og vrider sig, er det eneste jeg kan tænke på, hendes irriterende skæve pandehår. Jeg kan da godt se at Mr. Grey bliver hottere jo længere hen i filmen man kommer, men om det er fordi jeg får drukket noget alkohol undervejs, eller jeg bare er ved at falde i søvn, ved jeg ikke helt. Når det bliver kaldt blød husmoderporno, kan det da kun være fordi filmen minder om en slatten karklud. 2’eren kan da kun blive bedre.

PicMonkey Collage-4

En af de gode ting ved filmen var, at jeg blev krudtet op 🙂

Kjolen er fra MUUSE, og genbrug fra premieren på Andreas’ show. Håret har jeg aldrig prøvet at sætte sådan her før, men det lykkedes på 3 minutter. Måske jeg skal lave en video til jer om det?

PicMonkey Collage-3
IMG_9636

De røde negle var fra Louboutin, ligesom skoene. Øreringene er fra Stars by P, lipglos fra YSL og aftenparfume fra Agent Provocateur.

PicMonkey Collage-5

Kjolen er i uld, men lidt svært at se det flotte stykke foran. Jeg elsker længden på den.

IMG_9631
IMG_9653IMG_9658

Næste indlæg

Olieshot til børn. Hvorfor?