Mr. Grey premieren!

Kysseklar til Valentines day ;)

IMG_9565IMG_9565

Kan I huske da I gik i folkeskole, og læreren kom ned og hang over skulderen, imens han kiggede på hvad man skrev? Jeg kan huske et par af mine lærer altid havde virkelig dårlig ånde! De sad sikkert og drak kaffe og røg cigaretter i pauserne – det var så ulækkert! Tænk at skulle kysse med dem. Jeg er altid selv så bange for at have dårlig ånde, og kan nærmest ikke være i rum med folk der har spist hvidløg. Men min næse er også meget sart 🙂

Jeg kan forestille mig at mange af jer skal på date her op til Valentines Day, og der vil man jo selvfølgelig gerne være kysseklar, uanset om det er ens kæreste eller en ny date – og håber nok på den anden også er det. Man gider bare ikke sutte mundvand af sådan en Åge-stinker, vel (min lærer hed Åge). SB12 har sendt mig nogle af deres produkter, så jeg kan prøve dem. Ved ikke helt om jeg skal tage det som et kompliment, eller en fornærmelse 😉 Men det er egentlig rart at have “et sæt” både hjemme og på kontoret. Ikke fordi der sker uartige ting heroppe, men et bette nys kan det vel nok blive til – hvis postmanden har en stor pakke med.

IMG_8101

Når folk har dårlig ånde, så er det ofte ikke fordi de har en dårlig hygiejne, eller selv kan gøre for det. Dårlig ånde kommer af svovlgasser som man har i munden, og det er netop dem som mundskyllemidlet SB12 går ind og neutraliserer. Skyller du munden i det morgen og aften, kan du være sikker på at du er kysseklar døgnet rundt 🙂

Du kan købe SB12 i Matas og på apotekerne. Selv er jeg ret glad for at have deres tyggegummi i tasken.

Tjek deres kysseklare Facebook HER

IMG_8100

ANNONCE

 

   

11 kommentarer

 • Amalie

  Hej Mascha,
  De eneste 2 mundskyllevæsker, som der er DOKUMENTERET virkning, er klorhexidin samt Listerie. SB12, Colgate osv. er fis og ballade. Det giver god ånde i noget tid, ja, men så er det bedre at tygge et tyggegummi! Her går din spytproduktion op og dit spyt er med til at neutralisere fx syre-angreb i munden og fjerne plak. Så tag hellere et tyggegummi eller to 😉
  God dag!
  Hilsen en Klinikassistent 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Apu Almayak

  Det er så åbenlyst, at du laver reklame for SB12, men man skal jo tjene på penge på en eller anden måde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Ja, det er sandelig heller ingen hemmelighed! Jeg skriver de har sendt mig det, at jeg prøver det og indlægget er angivet som annonce – jeg gør ALT for at fortælle dig det er en reklame, og jeg kan fortælle dig at jeg er MEGET stolt over at tjene penge på denne måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var fandme da en mærkelig kommentar? Mascha lever jo lige netop om at blogge og det er jo ikke dig eller andre læsere som sender hende penge, så det er vel da logik for burhøns, at pengene kommer af at man promoverer produkter eller ydelser, ligesom der også gøres opmærksom på i bunden af indlægget, med ‘ANNONCE’-bjælken 😀

   Jesus christ, altså .. men SB12’s tyggegummier er faktisk skide gode og synes lyserøde med ‘dynamint’ smager så godt. Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hihi du er sjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  For meget mund-hygiejne kan faktisk også give dårlig ånde! Da jeg mødte min skønne mand for snart 5 år siden, var jeg SÅ bange for at have dårlig ånde – for det var da så ucharmerende at prøve at score mit livs kærlighed, med ildelugtende svovlgasser, ha! Jeg børstede tænder og tyggede tyggegummi i et væk! Et par år efter fortalte min kæreste så, at han synes jeg havde en smule (læs: meget) dårlig ånde i starten af vores forhold! Ha 🙂 Det er sgu komisk..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tak Mascha for godt fif, har længe tænkt på det her SB halløj, nu må jeg have det.
  Men hvofor hulen er det jeg læser din blog hver dag…ha ha….Jeg har sgu da mit eget liv, dejlige børn, familie etc. at gå op i, og så alligevel skal jeg følge dig ( jeg tænker at det er lidt nørdet hi hi )….. men et eller andet må du gøre, men jeg tror faktisk at det også er fordi at jeg rent faktisk kan BRUGE dine fif en gang i mellem, og så giver det jo go mening!-:))

  Men altså nu sniger der sig lige et olie spørgsmål ind, HVORFOR er det dog at gravide ikke skal drikke W olien, forstår det ikke, og finder heller ikke svar på dette på nettet??

  Jeg er på olieflaske nummer 3, og det gir en forbedring absolut. Jeg har dog stadig lidt tør hud og den søde tand tager det altså ikke på mig, men min tørre hud på skinnebenene derimod er helt væk-:)

  VH Rikke

  PS: Der er et indlæg du engang lavede som jeg altid har grint af. Det var dengang du var ude at spise frokost med Andreas, noget skaldyr du ikke kunne styre, og så havde du sat patværket ( det sagde du selv-: ) godt til, så Andreas liiige måtte lure eller hvordan du beskrev det, det var sgu bare så skide sjovt altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Haha tak, hvor er du sød 🙂 Jeg skal nok lige få et rigtigt svar på det med olien til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  test

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Mascha.
  Det har ikke lige noget med det her indlæg at gøre, men kan det passe at MK pakkekøb af olie og juice er udsolgt? Ved du evt. hvornår de er på lager igen, hvis de altså er udsolgt 🙂

  God weekend og tak for en skøn blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Mr. Grey premieren!