Tak, tak, tak!!!

Glædelig Valentins dag!

Skærmbillede 2015-02-13 kl. 18.41.06Skærmbillede 2015-02-13 kl. 18.41.06

Christ… Jeg har så travlt med at fortælle alle andre om Valentines Day, at jeg selv har glemt den, hahaha, hvor er det trist!!! 🙂 🙂 🙂 Andreas kom hjem fra show lidt over midnat, og havde dejlige valentine godter med til mig. Han har shows idag fra kl. 15 og indtil næsten midnat, så det bliver ikke det vilde vi kan foretage os, men vi skal til fastelavn og det bliver SÅ hyggeligt.

Hvis du er i sidste øjeblik med en valentine overraskelse, kan du lige nå at redde den med et lækkert spa ophold til særlig Valentine pris gennem ClubMascha. Der er begrænset antal ophold, og halvdelen blev allerede solgt igår – selvom de var beregnet til at “holde” en hel uge. Men det er også et virkelig godt tilbud til halv pris!

1 overnatning i Deluxe værelse, 2 t. spaoplevelse, fri adgang til hotellets spaområde, 3 retters aftenmenu og stor lækker morgenbuffet – for 2 personer! 1640 kr. 

Find det på ClubMascha.dk HER

20-Lovely-Last-Minute-DIY-Valentine’s-Day-Gift-Card-1

   

5 kommentarer

 • Haha hvor er det altså bare morsomt Mascha. Kender det alt for godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Bliver simpelthen så glad når jeg ser dig og Andreas sammen, han må gøre noget godt for dig, du virker så ” fyldt” op på den gode måde og stråler jo helt fantastisk. Han virker dælme også som et godt catch, en man skal holde fast i – der kan skisme være langt imellem en mand af hans slags – en mand der så åbenlyst tør stå ved hans følelser. Nåh, men vil glæde mig til at følge eventyret og håber det ender lykkeligt, måske med en lillesøster/ lillebror til HN, he,he…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  He he-i er skønne.Så hans show i torsdags og morede mig vildt (og fik også lidt at tænke over).SUPER show!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mynte

  Hvor er han bare sød:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  En lille bøn….næste gang du flikker et lækkert tilbud sammen, kunne du så ikke kigge lidt mod vest :-*
  Der er lidt halvlangt, når der ikke er mindre end to kæmpe broer, der skal forceres…inden man kan slappe af -nydelsen bliver nemlig næsten ødelagt ved tanken om samme lange tur venter dagen efter 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Tak, tak, tak!!!