Så er mor i køkkenet!

Blog-vikar: Marianne G.

IMG_3027IMG_3027

Hey alle Maschas læsere.

Det er mig en ære at få lov til at skrive til jer i dag her på Maschas blog. Det er vel på sin plads, at starte med at forklare Maschas og min relation som faktisk går way back.

Jeg får det til 07`, dengang jeg slog mine folder som model ( det troede jeg i det mindste selv jeg gjorde), og nej vi taler jo ikke Vouge og Marie Claire men sådan mere Bo Concept, M! Undertøjskataloger og den slags. Det pjat rodede Mascha jo også lidt rundt med på det tidspunkt, så det var i den forbindelse vi mødtes, men hvor det lige præcis var første gang kan jeg faktisk ikke huske.

Anyway på et tidspunkt i 2009 spørger Mascha mig, om jeg vil spille med på hendes hold Coverbabes i DR programmet høvdingebold. Jeg siger klart ja (uden tanke for at jeg er boldspasser). Mascha har helt sikkert fortrudt at hun spurgte. Jeg tror nu ikke kun, at det var min skyld vi tabte hele tiden … i hvert fald ikke KUN min 😉

Det jeg husker bedst fra hele den tid er, at vi på et tidspunkt bliver spurgt, Mascha, en anden M! Pige og jeg , om vi vil lave en forside til M! og nogle sider inde i bladet. Jeg siger ja og får af vide af redaktøren fra bladet at det nok ikke bliver med Mascha alligevel. Jeg tænker fedt nok mere spotlight til mig :). Da jeg så møder op til fotograferingen, ser jeg gudhjælpemig at Mascha er der. Finder senere ud af at hun først har sagt nej, fordi hun ikke ville dele forsiden med nogen – Hun var jo trods alt hold kaptajn…

Hvis I lige kigger en ekstra gang på billedet har Mascha jo som sædvanlig, på en eller anden måde fået sin vilje for halvdelen af min krop mangler jo nærmes!!

Siden dengang har vi holdt kontakten sådan on and off. Mascha har tit inviteret mig med til modeshows osv. og vi har talt sammen og set hinanden når jeg har lavet PR for firmaer der gerne ville have placeret et produkt hos Mascha.

En gang fik jeg en masse skønhedsprodukter af et firma, som jeg skulle give hende. Jeg følte lidt at specielt én af tingene lå og følte sig lidt ensom i ventetiden (det var meget lang tid) og tog mig derfor kærligt af den. Hvilket jeg var dum nok til at fortælle Mascha. Og der er Mascha jo ikke typen der bærer nag vel – Nej hun glemmer det bare heller ikke.

I løbet af sidste år efteråret er vi gået fra at være bekendte, til faktisk at være venner og har fået en del med hinanden at gøre. Jeg hjælper blandt andet Mascha med at indrette sit kontor. Mage til ubeslutsomhed skal man sgu lede længe efter OMG . Det er da godt at hun i det mindste efterhånden har besluttet sig for at være min ven 😉

Det ser ud til at vi skal til Thailand på samme tid. WATCH out Koh Samui siger jeg bare. Det skal vi nok få en tur ud af…
Om vores mænd skal med ?? Jo jo da!
Om de er indforståede med at de SKAL ses engang i mellem og bare elske det lige så meget som os? … Who cares 😉

// Marianne

Min egen blog finder du HER

Næste indlæg

Så er mor i køkkenet!