Louboutin tip ;)

Amber Rose og mig…

290353_207454189307697_3636992_o290353_207454189307697_3636992_o

Jeg følger helt vildt meget med i den bitch-fight der kører mellem The Kardashians og Amber Rose. Uha uha, det er spændende 🙂 Amber Rose var kærester med Kanye West inden Kim K., og nu er hele familien altså raget uklare på Twitter. Amber Rose sviner hele Kardashian familien til, de svarer tilbage, og nu er Kanye godt træt af det hele – især eks’en! Så fik I lige den. Midt i alt det her, kommer jeg i tanke om, at jeg da engang har festet med hende Amber Rose på Playboy Mansion. Ja kom ikke og sig, jeg ikke mænger mig de rigtige steder. Fandt lige et billede fra dengang, det er da meget sjovt. Er vild med hendes grønne kjole. Mit outfit… Not so mutch, haha!

   

14 kommentarer

 • Jette

  He he Mascha ! Du er så sej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  “fighten” er ikke mellem Kim Kardashian, men søsteren Khloe Kardashian 🙂 det er vigtigt du har dine facts i orden, da du har så mange læsere som du har..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Meeeen… Alt munder jo sikkert ud i jalousi til Kim og Kanye 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Masha for fanden – alt hvad du skriver er lov. Så hvis du laver så stor en fejl, sladre jeg forkert i frisørsalonen 😉
   Meeen har du ikke et link, så man kan læse mere snask?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det er det jo så til dels, idet Amber Rose har langet ud efter flere medlemmer af Kardashian-familien. Først havde hun ondt i røven over, at Kylie Jenner angiveligt dater Tyga (Blac Chyna’s, Ambers venindes, ekskæreste), og herefter starter Twitter-beefen mellem Khloe og Amber, da Khloe forsvarer sin søster. Khloe hiver Ambers fortid som stripper frem, Amber kalder Kim K for luder og omtaler hendes sextape med Ray J, og ja, så fortsætter den. Egentlig uden at hun umiddelbart er gået efter Khloe. Detaljerne kan læses her http://www.cosmopolitan.com/entertainment/celebs/news/a36592/khloe-kardashian-slams-amber-rose-on-twitter-tells-her-to-shut-up-about-sisters/.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Seriøst, hvor mange kvinder kan lige bære en frisure som Amber Rose (eller mangel på samme), og stadig være så smoking hot og sexet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det hele er startet med at amber har kaldt Kim for en ludder i medierne. Nok af kæmpe jalousi omkring Kanye 😉 herefter har søstrene blandet sig og der er blevet skabt ekstra problemer mellem amber og Kardashian familien.
  Jeg streamer med i “the Kardashians” og syntes det er så vildt et søstrebånd de tøser har mellem hinanden! De går ind i hinandens fights med klørene fremme og står altid sammen!
  Elsker den familie og elsker at se med i deres liv!

  Go dag til alle !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine f

  Ej hun er jo bare en opmærksomhedskrævende trunte der tydeligvis har et kæmpe had til den familie. Kom videre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Der florere også en masse med at K skulle have snuppet Kanye fra Amber Rose men så efter hvad jeg har kunne snuse mig frem til havde de slået op inden. En del af dramaet er vidst også at Amber skulle have haft en ‘rebound’ med Kim’s eks Reggie Bush.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  holder selvfølgelig med the kardashian

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat

  Amber har desuden beskyldt Kim K for at sende nøgenbilleder til Kanye, dengang Amber datede ham. Kanye har i et radiointerview for nyligt fortalt, at den beskyldning ikke er sand – men at han ville ønske, at han havde modtaget sådanne billeder af Kim.
  Han sagde desuden, at hvis Kim ville have haft ham, dengang han første gang blev vild med hende, så ville der aldrig have været en Amber Rose 😉 SNAP

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt foto:-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie

  Tak fordi du gider at sladre om de kendte, lige som alle vi andre gør! Det er så ligegyldigt på den fede måde:) Tak for en super blog, stor respekt for dig og alt hvad du har opnået og ikke mindst for din måde at kunne tage pis på dig selv. Alt held og lykke fremover:)
  Kram fra Aarhus.
  Ps: Du og Andreas burde lave noget tv sammen – tror I er topunderholdning;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hader alle der hader The Kardashians 😀 De er jo alt for herlige hele bundet! Så Amber honey, du er ude i kulden nu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Louboutin tip ;)