Nej hov! Hva er nu det??

Roadtrip… Gone wrong!!

IMG_9067IMG_9067

Roadtrip til Vejle igår 🙂 Jeg skulle over og holde et lille blog-foredrag for Vejle Idrætsefterskole, og en af mine gamle venner Tonny havde på Facebook efterspurgt et lift fra kbh-vejle fredag… Så det var jo perfekt. Han røg bag rettet (vi kørte i Andreas’ bil), så jeg kunne opvarte den lille kommandør på bagsædet. Vi havde en fest!

IMG_9070

Tjekket ind på hotellet, og kunne lige nå en bid mad – selvom jeg ved en fejl kom til at køre retur til fyn, da jeg var kommet til Vejle. Spørg ikke hvordan, for jeg ved det virkelig ikke! Nicolas som skulle have Hollie Nolia i Vejle, ringede jeg til og sagde at jeg GAV OP, og at han måtte finde mig. Det var han lissom også nødt til, hvis han skulle have hans datter 🙂 Så han fandt mig… I Fredericia, og kørte foran mig hen til mit hotel. Jesus christ altså 🙂

IMG_9072
IMG_9104

Næste indlæg

Nej hov! Hva er nu det??