NYTÅRSKVINDEN #1

Nytårsaften 2014

PicMonkey Collage-5PicMonkey Collage-5

Sikke en dejlig nytårs aften!! Hollie Nolia var i HOPLA hele aftenen, dansede, sang og fyrede den af med ostepops og chokoladeknapper. Vi drak champagne, spiste god sushi og hyggede. Hollie sov kl 21, og vågnede 23:57, og var med til at skyde nytåret ind. Så sad hun mellem os i sofaen også Rasmus Seebach koncert m.m. og klappede og hujede, til vi alle tre (egentlig seks, incl. 3x Mr. Kanin) gik i seng kl. 2 og sov sammen, imens raketterne flot lyste lige udenfor vinduerne. Vi havde den vildeste udsigt, da jeg har en endelejlighed med tre gode udsigter. Hele aftenen var det så fint at se på. Det var jo nærmest vores 1 års dag, og ligesom sidste år kyssede vi hinanden kl 00. Denne gang var Hollie Nolia dog på armen, og hun fik også et kys på panden.

Idag er det sofahygge, incl. lang gåtur. Da vi lige var ved at være hjemme, landede en stor solid raketpind en halv meter fra Hollie, og borede sig 10 cm. ned i græsset… Kort efter en ny, blot meter væk. Tænk engang hvor farligt det er. Tænk hvis den havde ramt hende!!! Bliv inde hvis folk i nærheden stadig skyder af, det er jo virkelig farligt!! Puha, jeg blev bange. Vi holder os inde resten af dagen.

PicMonkey Collage-6

Næste indlæg

NYTÅRSKVINDEN #1