Hjælp, jeg søger...

Mig og Hugh Hefner :)

Skærmbillede 2015-01-28 kl. 12.44.46Skærmbillede 2015-01-28 kl. 12.44.46

Jeg sad lige og ledte efter nogle gamle billeder til min bog, og faldt over dette. Jeg var på besøg hjemme hos Hugh Hefner på Playboy Mansion, og det var dagen efter han skulle have været gift med en af hans Bunny’er. Hun droppede ham og stak af dagen inden, mener jeg. Så da jeg kom på besøg, ændrede jeg bryllupsgaven til en sød lille hvid “bunny”, der var i både  bur og sele “so she won’t run away from you”, som jeg sagde til ham 😉

Nu har jeg ikke været der længe, men vi satte den ud sammen med de andre kaniner der render rundt oppe omkring huset, så mon ikke han har den stadig? Der håber jeg da. Kan ikke engang huske hvad den hedder – den det var satme svært at finde en hvid kanin i LA!

Ps: De sko har jeg lige smidt i én af de 11 kasser med tøj der snart ryger til salg 🙂

Skærmbillede 2015-01-28 kl. 12.44.55

Næste indlæg

Hjælp, jeg søger...