VIND ny Protein energidrik

Mig og Hugh Hefner :)

Skærmbillede 2015-01-28 kl. 12.44.46Skærmbillede 2015-01-28 kl. 12.44.46

Jeg sad lige og ledte efter nogle gamle billeder til min bog, og faldt over dette. Jeg var på besøg hjemme hos Hugh Hefner på Playboy Mansion, og det var dagen efter han skulle have været gift med en af hans Bunny’er. Hun droppede ham og stak af dagen inden, mener jeg. Så da jeg kom på besøg, ændrede jeg bryllupsgaven til en sød lille hvid “bunny”, der var i både  bur og sele “so she won’t run away from you”, som jeg sagde til ham 😉

Nu har jeg ikke været der længe, men vi satte den ud sammen med de andre kaniner der render rundt oppe omkring huset, så mon ikke han har den stadig? Der håber jeg da. Kan ikke engang huske hvad den hedder – den det var satme svært at finde en hvid kanin i LA!

Ps: De sko har jeg lige smidt i én af de 11 kasser med tøj der snart ryger til salg 🙂

Skærmbillede 2015-01-28 kl. 12.44.55

   

13 kommentarer

 • Signe

  Er han ikke død?
  Hvor får du egentlig klippet dit hår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise t

   Nej han er ikke død, men mæske kaninen er da disse jo kun lever ca 4 år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Kaniner lever da bestemt ikke kun i 4 år. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne S.

   Jeg var også så naiv, for mange år siden. Mine tvillinger skulle da have en kanin hver for de bliver jo kun 4 år!! Tro lige om igen. 7 og 10 år blev de!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mascha.

  Hvordan kunne det egentlig være, at du skulle til The Playboy Mansion in the first place? 🙂

  KH

  Jessica Priscilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ihh hvor ville jeg ønske at jeg kunne passe dine sko! De er da bare så fede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  NØJ det må have været en fed oplevelse at møde Hugh Hefner. Han er en af de personligheder jeg selv godt gad møde – han er sgu lidt for sej 🙂
  Men ja – vil da også gerne vide hvorfor du skulle møde ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg har været hjemme hos ham mange gange. Både privat og til fester – bare for sjov 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cool. 🙂 Men jeg tænkte, hvordan kom du i kontakt med ham osv.? Hvor kender I hinanden fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Åhh – så er det her jeg bliver grøn af misundelse 🙂 Er han lige så åben og hjertevarm som han virker til at være?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiona

  Hej Masha.

  Hvor ligger du dit tøj til salg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille P

  Super fedt at læse om dine “gamle unge dage” 😛 (ikke helt gamle dage jo) 😉

  Mere af den slags vil jeg I hvert fald gerne læse om. Måske også noget mere Gumball 3000 med dig, Pelle & Karsten.

  Og et spørgsmål vedr. dit kommende salg af sko&tøj.
  Vil det blive muligt at komme ud og se og prøve tingene eller er det udelukkende online salg? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HefnerVarEtSvin

  Så nå som han er død så skal vi altså late som om Hugh Hefner ikke var en pervers gris, som kjøpte damer unge nok til å være oldebarna hans for å knulle dem? Vi skal late som om han var et viktig menneske som har gjort mye bra, feire livet hand og vise respekt? Jeg hater folk så utrolig mye….men ok, jeg kan late som. For en forferdelig dag, så trist, jeg er ikke glad han er død i det hele tatt. Hefner var en kjernekar, ikke et pedofilt svin av en pervers jævel i det hele tatt. Tror jeg må sette meg ned å gråte litt over dette grusomme tapet for menneskeheten.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

VIND ny Protein energidrik