Det her, kan hidse mig op!

Jøsses de damer!

51qkzcJFnVL._SL500_AA280_51qkzcJFnVL._SL500_AA280_

Jeg tror de fleste bloggere kender det, at skrive et indlæg, som får så meget opmærksomhed at man bare “århhhh altså”. Jeg har skrevet et indlæg om sodavand, og SÅ skal jeg satme love for I er forargede. Men helt ærlig, tror I virkelig at jeg sidder hele dagen og smiler og synes alt bare er faaaantastisk?? Tror I aldrig at jeg peger fingre af noget, kigger efter nogen på gaden, eller undrer mig over hvad andre gør – NØJAGTIG som alle andre. Kom ikke og sig, at der ikke er noget ved andre der irriterer jer? Det er hvert fald en naiv osteklokke at leve i, at jeg ikke har de tanker. Så behøver jeg ikke ytre dem, mener I. Nej, men jeg må da for fanden engang imellem også skrive ting der ikke dufter af roser – slap dog af! Ligegyldigt indlæg? Og hvad kalder I så dagens outfit… Det er da om noget, ligegyldigt. Det er bare tøj. “tænk at du gider hidse dig op”. Ja, som jeg skriver ganske tydeligt, så undrer det også mig, og det RAGER mig ikke hvad folk gør. Derfor må jeg da gerne skrive om det på min blog. Jeg syntes det værste er, at der er så mange kommentarer fra folk, der aldrig nogensinde ellers kommenterer herinde. Nå SÅ kan I komme til tasterne, når jeg endelig kan skuffe jer (nu kommer der så sikkert “jeg plejer altså at skrive gode ting, men NU er du gået for vidt”). Over cola 🙂 Jeg skriver så mange indlæg til jer, og så nævner jeg at sodavand i STORE mængder HVER dag, er ulækkert i mine øjne… Hold dog op.

Jeg var ude at spise med Andreas den anden dag, og da der kommer en SPAND med cola (vel en lille liter) ind på bordet, føler jeg i den grad vores “date” forvandler sig til en spejderlejr. Jeg kan knapt se ham eller maden for alt det sodavand. Jeg troede kun det var i amerikanske realityserier, ala Honey Boo Boo, at man drak så meget sodavand. Jeg tog da i dén grad fejl.

God søndag, de damer 🙂

Næste indlæg

Det her, kan hidse mig op!