Protein risengrød… Det er sgu rigtigt!

IMG_7108IMG_7108

Hollie Nolia ELSKER risengrød, og da hun er ret småt spisende, får hun det meget gerne, med både sødmælk og en kæmpe smørklat. Og så er det jo mig der ender med at ligne julemanden…!!

Jeg eksperimenterer lidt med de proteinprodukter jeg har på min shop, og har lige prøvet denne opskrift, som jeg synes er ret god. Jeg kan faktisk bedre lide når det blir knap så “fedt” i det. Købte en dag i panik sådan en færdiglavet en, og den var dælme fed i det. Tøsen elskede det, men det var alt for kvalm til mig. Så nu forsøges der med denne:

Opskriften er til voksne, ikke til børn!

Ingredienser:
200 g grødris
3 dl. Vand
1,5 liter skummetmælk
1 tsk. salt
60 g LinusPro WHEY100 proteinpulver med neutral smag

Kog grødrisene i et par minutter, i en gryde med 3 dl vand.
Tilsæt mælk og kog grøden ved svag varme i ca. 45 minutter.
Rør i gryden undervejs, så den ikke brænder på (og når den så alligevel gør, så starter man bare forfra 😉 ).
Når grøden er tyk og cremet tilsættes proteinpulveret. Rør rundt i grøden indtil alt proteinpulveret er opløst.
Servér risengrøden og spis den med kanelsukker og en smørklat. Man kan jo selv bestemme hvor nazi man vil være her. Kanel kan jo også blandes op med sukrin (eller helt uden), og smørklatten kan være med fedtreduceret smør, eller ikke eksisterende.

Den neutrale protein ser sådan her ud. Jeg lavede den først med vanilje ved en fejl (okay min mor gjorde, men fejlen var min). Jeg er dog sikker på det vil være rigtig godt i risalamande, så det brygger vi lige på 🙂

Du finder de forskellige LinusPro proteinpulver på min shop HER.

IMG_7947

 

Næste indlæg

Mors pige :)