Av for helvede!!!

Julegavetip: Køb det nye forårstøj (med rabat)

IMG_7128IMG_7128

Ikke flere billeder mor, nu skal vi LEGE!! 🙂

Den lille mus var model for mor i sit nye forårstøj, der allerede er hjemme nu. Ikke fordi det skal i brug endnu, men det skulle lige prøves om det passer, og det gør det. Jeg ved ikke om I kendte mærket Cupcake, men det er det der nu hedder Racoon, og laver virkelig fedt børnetøj til børn i str 74-134. Det er sjovt og pænt, samtidig med det er funktionelt og i god kvalitet. Bare fordi man leger og bliver beskidt, kan det jo godt være smart samtidig.

Racoon har gjort det i år, at de har udgivet deres forårskollektion allerede nu, så man har mulighed for at ønske sig det i julegave – det er jo ikke meget ved at få en flyverdragt sidst i december, vel.

Jeg har fået en rabatkode på hele 25% (!!) til mine læsere, som gælder på hele den nye forårskollektion, som du finder HER.

Rabatkoden hedder Mascha25, og gælder kun på forårskollektionen t.o.m. d. 10 december. Så man skal skynde sig lidt – det er en ret god rabat!

1hn

Så smart i sin softshell dragt. Det var faktisk jer der lærte mig om softshell sidste år, og det har jeg været så glad for. Denne er vind og vandafvisende, og med fleece indvendig. Så bliver man ikke kold i sandkassen.

Samlet drenge/pige kollektion.

Hvis du tager billeder af mig, tager jeg billeder af dig 🙂 Musen testede lige den bløde fleece, som hun kan få over de praktiske overtræksbukser. Jeg er ret oppe at køre over de friske farver, og glæder mig til at bruge det!

PicMonkey Collage-3

Jeg synes normalt at jeg er ret godt med på det meste… Hvorfor er der ikke nogen af jer, der har fortalt mig at man kan få regn heldragt?? Det er jo super genialt, og meget nemmere! Hun bliver da så cute i den. Den har microfiber ved håndleddene, som tørrer hurtigt og holder tæt, så hun ikke bliver kold og klam om håndledene – man er jo en lille pilfinger, med nallerne alle steder. Jakken er jo bare ren kærlighed… Hun bliver helt flad af alle de mysser hun indbyder til 🙂

Hjertejakker og heldragter HER

PicMonkey Collage-4

Sponsoreret indlæg – hvor heldige må vi lige være!?

Næste indlæg

Av for helvede!!!