Tip til mændene!

Weekend i Århus

IMG_6631IMG_6631

Vi har lige været i Århus nogle dage, da Andreas havde et par shows der. Ville bruge tiden sammen med Hollie Nolia derovre, og havde derfor i forvejen forberedt nogle indlæg, så jeg kunne fokusere 100% på familiehyggen. Vi boede tre nætter på et dejligt hotel lige midt inde i centrum, og havde nogle dejlige dage. Jeg har haft ret meget om ørene på det sidste, og havde virkelig brug for lige at tage et par dage med lidt ro på.

Vi havde også lidt ærinder derovre. Jeg skulle forbi mit nye lager med varer til webshoppen, forbi mine web-damer som arbejder på mine nye projekter, og så skulle Hollie Nolia have taget billeder til noget, vi snart kan vise jer. Ja okay, helt ro på var der vist ikke 🙂

Min webshop Maschavangshop.dk er iøvrigt blevet opdateret!

IMG_6640

Jeg skal bruge nogle kjoler til et fotoserie jeg skal lave, og har længe luret på en webside med de vildeste kjoler. Selve butikken ligger dog ovre i Skjern, så jeg heldig at ejeren kom til mit hotel, så vi sammen kunne prøve kjoler til serien – har valgt at lave alle billeder sort/hvis i dette indlæg, for ikke at afsløre for meget af noget 😉 Min stylist på serien, Signe Eflund, bliver vild med dem, jeg ved det bare!

Butikken var har de smukke, smukke kjoler finder I HER.

IMG_6546IMG_6534

Hollie og Andreas er der… Et sted 🙂

IMG_6540IMG_6576

Morgenhygge – ren kærlighed 🙂

IMG_6615

Næste indlæg

Tip til mændene!