Skansen spa... Here we come!!!

Rabat på produkter hos items.dk

slide_1_bgslide_1_bg

For noget tid siden havde jeg en konkurrence, hvor items.dk var så søde at udlove en dejlig omgang Redken til en heldig vinder – det var en meget populær konkurrence!! Nu tilbyder de altså jer, mine læsere, at få 10% på Redken produkter på deres shop. Da de i forvejen har sat dem ned med 20% bliver det altså hele 30% I sparer… Så begynder det at blive sjovt, ikke 😉

Produkterne findes HER

Og rabatkoden I skal bruge for at få rabatten er: mascha 

Rabatkoden gælder indtil onsdag.

Hvis I bor i Køge området, så er det salonen Klippegalleriet der har items.dk. Jeg ved fra en pålidelig kilde i Køge, at det er stedet at komme (hvis man har hår på hovedet) 😉  I kan også følge dem på deres Facebook, for gode tilbud, tips og arrangementer som Girls Night, HER.

979958_590976674270640_517100396_o

Rabatten er sponsoreret af items.dk/Klippegalleriet 🙂

Næste indlæg

Skansen spa... Here we come!!!