Tour-mama :)

Mor skal ha’ bil!!

IMG_6027IMG_6027

Da jeg flyttede til Ørestaden solgte jeg min bil. Jeg havde simpelthen ikke brug for en, fordi jeg jo alligevel bare sad hjemme med en lille baby der græd. Jeg bor lige imellem to Metro stationer, hvoraf den ene også har tog, så behovet for at komme frem og tilbage var ret dækket. Det var noget nemmere at hoppe på Metroen med klapvogn og det hele, end pakke ned hver gang. Men NU har jeg altså fået nok af den Metro. Der er bare altid noget galt, den holder stille, er forsinket, man skal skifte eller elevatoren duer ikke. Så jeg vil have en bil. Bum!

Egentlig troede jeg at det skulle være en stor mother-fucker af en firhjulstrækker, men måske jeg lige skal vente med den, til jeg får et gods engang 😉 Igår var jeg ude at prøvekøre denne lille frækkert, en Renault Twingo, og er faktisk ret solgt. Jeg skal hovedsageligt drøne ind til byen, og parkere bitte små steder, så den er ret praktisk – og vender rundt på en femøre (var det ikke sådan hun sagde i Pretty Woman??). Jeg har ikke helt besluttet mig endnu, men kan mærke jeg synes den er ret flabet og cute indeni… Er bare virkelig i tvivl med farven. Jeg har et ret stort had-forehold til farven blå, men den lyseblå jeg prøvede, var nu ret sød. Den hvide er cool synes jeg… Og den røde minder mig om Louboutin – er jeg helt væk nu, haha 🙂

Den hvide er altså med rødt indeni, mener jeg. Det kan man nok selv vælge. Jeg synes godt der må være lidt sjovt i det, når det er sådan en lille bil.

Skærmbillede 2014-11-11 kl. 11.02.47 Skærmbillede 2014-11-11 kl. 11.03.13

Nu har jeg jo kørt i virkelig mange fede biler, da jeg var sammen med Nicolas (ja, ja Andreas, din er også fin), så jeg ved jo lidt om sagerne. Noget af det jeg tænder lidt på her, er bla. sæderne som er samme design som også er i Mercedes A-klassen, hvis man ved hvad det er.

AllnewSmartInteriorPrime_Seats

Den hvide er altså også ret laber…

Skærmbillede 2014-11-11 kl. 11.03.32

Næste indlæg

Tour-mama :)