Bubble bobble hygge :)

Mon jeg griber alle mine bolde? (nej, ik’ de to!)

IMG_6166IMG_6166

Igår var jeg inde i byen til nogle møder. Bla. på hotel D’Angleterre. Århhh hvor er der lækkert, og århhh hvor gad jeg godt bo der! Altså som i bo. Hver dag. Altid. For evigt. Er det for meget forlangt? 🙂 Mødet derinde var godt, og min webshop bliver snart lidt smartere, og med nye varer, som jeg har holdt mange møder om. Jeg vil jo gerne det er de bedste ting jeg har derinde, som jeg selv kan stå inde for, og selv bruger. Det er vigtigt for mig at det hele kan forenes, så det ikke “bare” drejer sig om at svinge nogle varer over disken, men at det bliver gjort med passion og ærligt hjerte. Det andet projekt kan jeg ikke fortælle om endnu, og der går nok noget tid, men det kriller helt i maven. Det er en spændende proces.

Jeg har sådan et lille område inde i byen jeg bevæger mig mest i. Det er området omkring Kongens Nytorv og Store Kongensgade. Møder og interviews afholdes oftest på Café Victor eller D’Angleterre, da det er tættest på Metroen, som jeg benytter mig af. Lige der i nærheden ligger Lash Bar og Tanning Danmark, som jeg render hos i tide og utide. Den anden dag fik jeg fikset vipper, og igår fik jeg lige en tanning. I skal skynde jer hvis I skal have tider inden jul og nytår, for de er næsten bookede allerede. Og nåhhh ja… Christian Louboutin ligger også liiige i nærheden. Ja, jeg gik derind! Fortsættelse følger….. 😉

Mit outfit: Strik fra Imitz (yndlingsfarve!), Jeans fra Pieszak (absolut favorit, jeg bor i den og de er snart SLIDT op), Støvler fra Zara, Taske fra Chanel.

IMG_6181

Der er pyntet så fint op, endelig noget julepynt. Er det ikke blevet lidt sent med det i år? Jeg kan ikke få det op hurtigt nok 🙂

IMG_6154IMG_6156IMG_6155

Næste indlæg

Bubble bobble hygge :)